Σάββατο 3 Μαΐου 2008

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κυκλαδική Πανστρατιά για φτηνότερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία
Κάλεσμα κοινού αγώνα σε όλους τους πολιτικούς φορείς του νησιού μας

Η εργατική Πρωτομαγιά που γιορτάσαμε την Πέμπτη μας δείχνει πως μόνο με τον αγώνα και τη διεκδίκηση οι εργαζόμενοι μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερους μισθούς, μεροκάματα, ασφάλιση. Ο συμβιβασμός και η λογική του «Ωχ αδερφισμού» δίνει το δικαίωμα στους κυβερνώντες να καταστρατηγούν τα εργασιακά μας δικαιώματα που είναι κατακτήσεις δεκαετιών.
Ως κινηματική πολιτική Νεολαία σεβόμαστε και τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά με τους κοινωνικούς και πολιτικούς μας αγώνες. Στη νέα αύξηση λοιπόν των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που σημαίνει πιο βαθιά το χέρι του κυκλαδίτη στη τσέπη, αποτρεπτικό λόγο επίσκεψης στα νησιά μας, ακριβότερα προϊόντα που θα αγοράζουμε από εδώ και εξής επιλέγουμε τη συλλογή υπογραφών από συμπολίτες μας κυκλαδίτες για να εκφράσουμε πιο έντονα προς το εφοπλιστικό κόσμο τη δυσαρέσκειά μας.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων απευθύνει κάλεσμα κοινού αγώνα σε όλους τους πολιτικούς φορείς του Νομού μας για φτηνότερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Γνωρίζουμε πως από μόνη της ως πολιτική νεολαία δεν μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Με κοινό νησιωτικό μέτωπο όμως, με πλούσιο αριθμό υπογραφών από συμπολίτες μας και με άλλες μορφές αγώνα ίσως κάποιους να θορυβήσουμε και να τους υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι οι αφέντες του Αιγαίου. Η συλλογή υπογραφών ξεκινάει από την 1η ως τις 18 Μαΐου. Η φόρμα υπογραφών είναι αναρτημένη στο www.neolaiapasok-kykladwn.blogspot.com
ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Δύναμη αλλαγής – Δύναμη ανατροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: