Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Συνεχής η παρουσία του Ν.Ο.Π.


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Πολυξένη Σαρρή κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία 15 χρoνων κοριτσιών προκρίθηκε στην Εθνική ομάδα και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist που θα γίνει στην Lago de Garda της Ιταλίας τον Ιούνιο.
Ο αγώνας στον οποίο προκρίθηκε έγινε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, στο Δέλτα Φαλήρου από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2008 και πήραν μέρος σ αυτόν 96 αθλητές-τριες απ’ όλη την Ελλάδα.
Όλοι οι αθλητές-τριες που πήραν μέρος στην διοργάνωση είχαν προκριθεί από τα περιφερειακά Πρωταθλήματα των Περιφερειών τους. Ο συναγωνισμός ήταν εντονότατος, ενώ οι καιρικές συνθήκες που άλλαζαν, αύξαναν τον βαθμό δυσκολίας.
Στην ίδια διοργάνωση 6η στα κορίτσια κατετάγη η Σκούρτη Βαλεντίνα και στα αγόρια την 36η θέση έφερε ο Μπούμπας Ιωάννης, την 64η ο Τσουκάρης Θεόδωρος και την 71η θέση ο Μαθιέλλης Φίλιππος.
Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο προπονητής του ομίλου Βασίλης Σωτηρίου, που εκτιμά ότι η σταθερή και συνεχής άνοδος του επιπέδου των αθλητών μας θα αυξήσει την παρουσία τους στην Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: