Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Με τις ευλογίες του κ.κ. Καλλινίκου ξεκίνησε ο ΑΜΕΣ Νηρέας






Με την παρουσία και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Παροικιάς ο αγιασμός του ΑΜΕΣ Νηρέα για τη νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο.
Τόσο ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος, όσο ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης, η Έπαρχος Πάρου - Αντιπάρου Γρηγορία Πρωτολάτη και ο πρόεδρος του Νηρέα Τάσος Κασαπίδης ευχήθηκαν στους παίκτες και προπονητικό τιμ της ομάδας επιτυχίες και νίκες μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αφού όπως τόνισαν ο Νηρέας είναι η μοναδική ομάδα στις Κυκλάδες που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική και η πρώτη από την Πάρο που αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία.
Ο Δήμαρχος Πάρου τόνισε ότι πολύ σύντομα το γήπεδο στη Νάουσα θα δημοπρατηθεί ενώ η κ. Πρωτολάτη αναφέρθηκε στα 45.000 ευρώ που δόθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για επισκευές του γηπέδου ούτως ώστε να είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο ήταν όλοι οι παίκτες του Νηρέα παλιοί και νέοι. Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ξεκίνησε και η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Χρήστου Γερολυμάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: