Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑΞΟ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ.

Αθήνα, 31.10.2008
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Την κατασκευή δύο κλειστών γυμναστηρίων στην ΠΑΡΟ και ΝΑΞΟ ζητά ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, με σχετική επιστολή του προς τον Υπουργό Εθν. Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων.

Στην επιστολή του, ο κ. Βρούτσης, επισημαίνει την μεγάλη έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων στα δύο αυτά νησιά των Κυκλάδων και ζητά:
· Την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου – Μάρπησσας Πάρου, με την αξιοποίηση του «Κληροδοτήματος Παναγιώτης Κουτρέλης», ύψους 174.000 ευρώ και
· Την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στο σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑ.Λ στο Φιλότι του Δήμου Δρυμαλίας Νάξου, του μεγαλύτερου και πιο ορεινού Δήμου των Κυκλάδων, ο οποίος δεν διαθέτει κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

«Η κατασκευή των γυμναστηρίων θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες άθλησης για τη νεολαία της Πάρου και της Νάξου. Είμαι βέβαιος ότι αποτελεί πολιτική προτεραιότητα τόσο για τον Υπουργό κ. Ευρ. Στυλιανίδη, όσο και για την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή να ενισχύσουν τις αθλητικές υποδομές, κυρίως των νησιωτικών περιοχών. Πιστεύω ότι ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων θα ανταποκριθεί σ’ αυτό το δίκαιο αίτημα και θα δεσμεύσει τους αναγκαίους πόρους για την άμεση υλοποίηση των δύο αυτών σημαντικών έργων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: