Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Στις 24-25/11/008 ο Σωτήρης Σιώκος, υπεύθυνος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΝ, συνοδευόμενος από το Νίκο Συρμαλένιο, νομαρχιακό σύμβουλο και τους Μανόλη Ισιγώνη και Μίνα Κούτλα, στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν: Ένα εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων ξύλου (ΕΧΠΑ) και το εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Μιλώντας στους εργαζόμενους της ΔΕΗ ο Σωτήρης Σιώκος, ανέδειξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΜΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ» ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Στην ομιλία του ο Σωτ. Σιώκος στην αίθουσα «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ», ανέπτυξε, παρουσία της Έπαρχου, Δημάρχου Πάρου, εκπροσώπων ΜΜΕ, εργαζομένων από Δημόσιο-Ιδιωτικό τομέα, ΔΕΚΟ-Τράπεζες τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για:

ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ.

ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ + ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2009 (πρώτος σχολιασμός) ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 28 δις ευρώ.

ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: