Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2009 στα Μάρμαρα

Ακόμα μια επιτυχημένη εκδήλωση προστίθεται στη δραστηριότητα του Συλλόγου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αλσύλλιο Χωματίστρας στα Μάρμαρα για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.
Με ζωντανή μουσική, άφθονο φαγητό και ποτό υποδεχτήκαμε όλους τους φίλους του Αστέρα την 1η του Μάη και διασκεδάσαμε μέχρι αργά το βράδυ.
Ας μην παραλείψουμε όμως να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνεισέφεραν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης που αξίζουν αναφοράς και είναι οι ακόλουθοι: Αλιπράντης Φραγκίσκος, Γεμελιάρης Γιάννης, Γκίκα Γιάννα, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ζηλέλη Κατερίνα, Ζουμής Χρήστος, Κεφάλας Γιώργος (Μανιός), Λαουράκη Πόπη, Λαουράκης Νίκος, Λαουράκης Φραγκίσκος, Λουκής Γιάννης, Λουρίδης Στέλιος, Μπελούκης Σταμάτης, Ξενάριος Μάρκος, Πετρόπουλος Ζαχαρίας, Πετροπούλου Άννα, Πούλιος Γιώργος, Ραγκούση Κατίνα, Ρίτσος Ιάκωβος, Ρούσσος Νίκος, Ρούσσος Σωτήρης, Ρούσσου Βούλα, Ρούσσου Μαρουσώ, Χριστόφορος Γιάννης, Χριστόφορος Νίκος, Χριστόφορος Χρήστος, Χριστοφόρου Μαργαρίτα, Χριστοφόρου Φραγκίσκα.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ραγκούση-Κοντογιώργου Κυριακή που εμπλούτισε την εκδήλωση με την ομιλία της.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την Έπαρχο κ. Πρωτολάτη Γρηγορία, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, κυρίους Χριστόφορο Ευστράτιο, Τζανακόπουλο Γιώργο και Ραγκούση Γιάννη που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 12 Αυγούστου, στο προαύλιο του Γυμνασίου Αρχιλόχου για μια ακόμα μουσική βραδιά.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Αστέρα Μαρμάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: