Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συστήνει...

Ερμούπολη, 25 Ιουνίου 2009
Αρ. Πρωτ. 9074

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων κατόπιν μεγάλου αριθμού καταγγελιών συστήνει στους επιχειρηματίες μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί το φαινόμενο διαφόρων εταιρειών, που επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων και παρουσιάζονται ως διαφημιστικές ή συμβουλευτικές εταιρείες δήθεν συνεργαζόμενες με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, προσφέροντας στους επιχειρηματίες διαφημιστικές καταχωρήσεις σε αμφιβόλου ποιότητας ιστοσελίδες έναντι ενός οικονομικού αντιτίμου που κυμαίνεται συνήθως από 150 έως 500 ευρώ ετησίως.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, ενημερώνει τα μέλη του ότι δεν έχει συνάψει συνεργασία με καμία εταιρεία αυτού του αντικειμένου για την προβολή των επιχειρήσεων μελών στο διαδίκτυο και η όποια αναφορά στο Επιμελητήριο Κυκλάδων αποτελεί παραπλάνηση και εξαπάτηση των επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της «δικτυακής πύλης» www.e-kyklades.gr, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει στους επιχειρηματίες - μέλη του τη δυνατότητα προβολής στο διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ τη δημιουργία και φιλοξενία της εταιρικής τους ιστοσελίδας. Η ηλεκτρονική παρουσίαση της κάθε επιχείρησης κατασκευάζεται με την καθοδήγηση των στελεχών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και είναι δυναμική, κάτι το οποίο επιτρέπει στον επιχειρηματία να έχει πλήρη πρόσβαση στη διαχείρισή της με δυνατότητες ανανέωσης και καταχώρησης νέου υλικού (κείμενα και φωτογραφίες) ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα.
Η δικτυακή πύλη www.e-kyklades.gr αποτελεί έναν πλήρη και ολοκληρωμένο Επιχειρηματικό και Τουριστικό Οδηγό των Κυκλάδων στον οποίο διαφημίζονται ήδη περισσότερες από 3200 επιχειρήσεις. Οι συστηματικές ενέργειες προώθησης στις μηχανές αναζήτησης έχουν κατατάξει το www.e-kyklades.gr στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η αποτελεσματικότητα των παραπάνω ενεργειών έχει αποφέρει θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητας αφού περισσότεροι από 1200 μοναδικοί επισκέπτες την ημέρα περιηγούνται στην Ηλεκτρονική Πύλη των Κυκλάδων προς όφελος όλων των μελών.

Συνιστάται λοιπόν στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε κάθε επικοινωνία από τρίτους για το θέμα αυτό να εξετάζουν προσεκτικά τους όρους της όποιας συμφωνίας, καθώς είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο η επένδυσή τους αυτή να μην είναι ανταποδοτική ή και να τους εμπλέξει σε έναν κυκεώνα συνεχών πληρωμών χωρίς αντίκρισμα. Ειδικά δε όταν αναφέρεται το όνομα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων να καλούν άμεσα τις υπηρεσίες του στην Σύρο και στα γραφεία στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο ώστε να διασταυρώνουν την όποια πληροφόρηση της οποίας γίνονται αποδέκτες.

Τέλος το Επιμελητήριο Κυκλάδων ήδη κινείται και δια της νομικής οδού προκειμένου να προστατέψει το κύρος του και τα συμφέροντα των μελών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: