Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Συμμετοχή του Δήμου σε τουριστικές εκθέσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος της Πάρου στα πλαίσια των ενεργειών προβολής του νησιού για την τουριστική περίοδο 2009 έλαβε μέρος και στις ακόλουθες τουριστικές εκθέσεις με το περίπτερο της Νομαρχίας Κυκλάδων.
1. Τουριστικό Πανόραμα 7-10/5/2009 στο ΕΧPO ATHENS στην Ανθούσα Αττικής. Το Δήμο εκπροσώπησαν οι κ. Φωκιανού Χριστίνα και κ. Μαλαματένιου Λουκία. Διανεμήθηκαν το έντυπο του Δήμου το CD των ενοικιαζόμενων δωματίων Πάρου, τα έντυπα των Συλλόγων «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και «ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» του Ιερού Προσκυνήματος Παναγία Εκατονταπυλιανή, του Συλλόγου Εμπόρων.
Στο περίπτερο υπήρχαν εκτεθειμένα παριανά προϊόντα και προσφέρθηκαν κρασί των οινοποιείων της Ένωσης, «ΜΩΡΑΪΤΗ Μ.» και Μωραϊτη Γιώργο, κεράσματα από τους φούρνους του Χανιώτη Γ. στην Αλυκή, του Στ. Αλιπράντη και Νικ. Ραγκούση στην Παροικιά και τα γλυκά του Χαμηλοθώρη, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά.
2. Προβολή των Κυκλάδων στο ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από 20 έως 23/5/2009
Το Δήμο εκπροσώπησαν η κ. Τριβυζά Μαρία και η κ. Λουκία Μαλαματένιου. Η επισκεψιμότητα σε αυτό το χώρο ήταν μεγάλη. Διανεμήθηκε μεγάλος αριθμός εντύπων του Δήμου (5.000) και όλων των Συλλόγων του Τουριστικού Τομέα και του Εμπορικού Συλλόγου. Τα κεράσματα με τα οποία μας τροφοδότησαν οι προαναφερόμενοι Φούρνοι και τα τρία οινοποιεία αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμα και σε αυτή την έκθεση.
3. SUMMER HOLIDAY 2009 από 28-31/5/2009 στο εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Το Δήμο εκπροσώπησαν η κ. Λουκία Μαλαματένιου και κ. Ευανθία Βεντουρή.
Διανεμήθηκαν έντυπα του Δήμου περί τα 2.000 αντίτυπα, το CD των Συλλόγων Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πάρου, του Συλλόγου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και «ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» και του Συλλόγου Εμπόρων. Και σε αυτή την έκθεση τα κεράσματα, κρασιά τριών οινοποιείων, τυρί της Ένωσης φάνηκαν πολύ χρήσιμα. Το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων ήταν πολύ μεγάλο για το νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: