Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση Παναγιώτη Ρήγα για τις Ευρωεκλογές

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παναγιώτης Ρήγας, με ανακοίνωσή του, δυο 24ωρα περίπου μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, τονίζει τα εξής:
«Πεντέμισι χρόνια τώρα η Νέα Δημοκρατία εμπαίζει τους Κυκλαδίτες.
Με επικοινωνιακά τρικ προσπαθεί να δημιουργήσει μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι των νησιών μας.
Ψευδεπίγραφες νησιωτικές πολιτικές, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, πολυδάπανες, ανούσιες και προκλητικές «φαμφάρες και ταρατατζούμ», παχιά λόγια και μηδενικό έργο, βόλεμα ημετέρων, ρουσφέτια, διαπλοκή και πρωτοφανής σπατάλη του δημοσίου χρήματος είναι τα χαρακτηριστικά της πολιτικής, της πρακτικής και των συμπεριφορών των γαλάζιων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών.
Τα προβλήματα όμως των Κυκλαδιτών στην υγεία, στην συγκοινωνία, στην οικονομία, στην γραφειοκρατία, στην εργασία, διογκώνονται συνεχώς.
Οι Κυκλαδίτες με την ψήφο τους διατράνωσαν την απόφασή τους να γυρίσουν σελίδα, να μην επιτρέψουν στην Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει να τους εμπαίζει και να τους εξαπατά.
Οι Κυκλαδίτες στρέφουν και πάλι το βλέμμα τους προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναζητώντας λύσεις στα προβλήματά τους. Δείχνουν να ξαναεμπιστεύονται το κόμμα που έβγαλε τα νησιά από το περιθώριο την δεκαετία του ’80 και τα οδήγησε στο δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης εφαρμόζοντας πραγματικές νησιωτικές πολιτικές.
Προσωπικά, ως ο μοναδικός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις Κυκλάδες, αισθάνομαι χαρά, αισιοδοξία και δικαίωση. Πάνω και πρώτα από όλα όμως αισθάνομαι ακόμα πιο βαριά την ευθύνη να συνεχίσω τον αγώνα για την ανάδειξη και κυρίως για την επίλυση των προβλημάτων των Κυκλαδιτών. Αγώνα ασυμβίβαστο, καθαρό και διαρκή μέχρι την τελική δικαίωση. Έως τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Κυκλαδιτών θα κατανοήσει τις θέσεις μας και θα αποδεχθεί το πρόγραμμά μας. Μέχρι τη μέρα που ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στο Γιώργο Παπανδρέου τη διακυβέρνηση της χώρας, προκειμένου να εφαρμόσει απαρέγκλιτα το πρόγραμμά του και να οδηγήσει την Ελλάδα με σιγουριά, ασφάλεια, ανάπτυξη και ευημερία στο μέλλον.
Τέλος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους Κυκλαδίτες που συμμετείχαν στη εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα εκείνους που τίμησαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με την ψήφο τους.
Πραγματικά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα στελέχη αλλά και στα απλά μέλη και τους φίλους του κόμματός μας στις Κυκλάδες, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες συνολικής απαξίας και αδιαφορίας, έδωσαν τον αγώνα τους για τις αξίες και τις αρχές του κινήματός μας και για ένα καλύτερο μέλλον των νησιών μας.
Με την ψήφο μας στις ευρωεκλογές οι Κυκλαδίτες αποδείξαμε ότι αξίζουμε και θα διεκδικήσουμε ένα μέλλον πιο ελπιδοφόρο, πιο αισιόδοξο, πιο δημιουργικό και πιο φωτεινό για τα νησιά μας, για μας και για τις γενιές που έρχονται.

ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βουλευτής Κυκλάδων – ΠΑ.ΣΟ.Κ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: