Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

«Η Νέα Δημοκρατία μπροστά στη μεγάλη πρόκληση»

Με τίτλο «Η Νέα Δημοκρατία μπροστά στη μεγάλη πρόκληση», η Δ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου πήρε θέση σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας σαφώς δεν είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου.
Από την άλλη, αν και το κόμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι στην πρώτη θέση με διαφορά 4,4 εκοτοστιαίων μονάδων από το κόμμα της Ν.Δ., δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νίκη αφού έπεσε κάτω κι από το ποσοστό που πήρε το 2007. Προφανώς κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα δε νίκησε.
Στην Ευρώπη και στο Ευρωκοινοβούλιο η απόλυτη επικράτηση των κεντροδεξιών δυνάμεων (που ανήκει και η Ν.Δ.) και η μεγάλη πτώση των σοσιαλδημοκρατών έδωσαν το στίγμα της εμπιστοσύνης του Ευρωπαίου πολίτη στις κεντροδεξιές κυβερνήσεις. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι στις Ευρωεκλογές ψηφίσαμε για το Ευρωκοινοβούλιο.
Στη Νέα Δημοκρατία στο κόμμα και στην κυβέρνηση πρέπει να αλλάξουν πολλά. Πιστεύουμε ότι το μήνυμα το έλαβαν όλοι εκείνοι στους οποίους απευθυνόταν. Υπάρχει ακόμα χρόνος, χρόνος όμως πολιτικά λιγοστός. Όμως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει και έχει δώσει δείγματα γραφής ότι μπορεί να παίρνει μεγάλες αποφάσεις ωφέλιμες για τον τόπο.
Η πρόκληση είναι ανοικτή και περιμένει όλους μας!
Το κόμμα της Ν.Δ. για άλλη μια φορά δε θα φανεί κατώτερο των περιστάσεων.


Από το γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης
Νέας Δημοκρατίας
Πάρου - Αντιπάρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: