Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Οργάνωση ημερίδας για τον τουρισμό

ΠΑΡΟΣ 01/07/09

ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ
ΕΠΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΙΕΚ ΝΑΞΟΥ
5ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ Πάρου, της ειδικότητας: “ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ”, και οι εκπαιδευτικοί τους, προτίθενται να οργανώσουν ημερίδα για τον τουρισμό, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα του Τουρισμού.
Στα πλαίσια αυτής της ημερίδας θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για την ταξιδιωτική συμπεριφορά των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των δυο τουριστικών εκθέσεων: “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2008” και “PHILOXENIA 2008”.
Επιπρόσθετα θα παρουσιάσουμε εγχειρίδιο – Cd Rom με τυποποιημένες τις διαδικασίες για τη βέλτιστη άσκηση του τουριστικού επαγγέλματος.
Πρόθεση μας , στα πλαίσια αυτής της ημερίδας, είναι να τιμηθεί η διεθνής ομάδα των εθελοντών, που ανιδιοτελώς προσφέρουν υπηρεσίες διερμηνείας, σε τουρίστες που επισκέπτονται το Κέντρο Υγείας Πάρου κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Πρόταση μας είναι να καθιερωθεί η ημέρα αυτή και να τιμάται κάθε χρόνο ο άνθρωπος του τουρισμού που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αύξηση του τουριστικού κοινού της Πάρου.
H ημερίδα αυτή, μπορεί να αποτελέσει την αφορμή, για να αναρωτηθούμε όλοι, τι τουρισμό θέλουμε για την Πάρο μας και ένας διάλογος ουσίας να ανοίξει.
Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και προσδοκούμε στην έμπρακτη υποστήριξη του παραπάνω εγχειρήματος. Με χαρά θα δεχτούμε τους προβληματισμούς αλλα και τις προτάσεις σας.

Αναμένοντας την απάντηση σας.
Με εκτίμηση


ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΕΚ
Αλιπράντης Ζαχαρίας
Ανδρικόπουλος Κωνσταντίνος
Παντελαίου Μαρία
Σαρρή Γεωργία
Τσιτσόλη Εράλντα
Φραγκούλη Άννα
Φωκιανού Άννα
Χωριανοπούλου Κατερίνα


ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ
Φυρογένη-Αντιπαριώτη Στέλλα
Φωκιανού Χριστίνα
Γεωργούση Κατερίνα


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6942582321 & 6937378691
Ε-ΜΑΙL: antipari@hol.gr & srocks@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: