Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Η γιορτή του Αγίου Αθανασίου στον Κώστο


Μ.Ε.Α.Σ. ΚΩΣΤΟΥ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου του Παρίου στις 24 & 25 Ιουνίου 2009 ο Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου, με την βοήθεια του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος Νάουσα Πάρου καθώς και την συμμετοχή του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλλων Χίου, πραγματοποίησε μία βραδιά παραδοσιακών χορών από την Πάρο και την Χίο, στην πλατεία του Κώστου
Θα θέλαμε ως Σύλλογος Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου να ευχαριστήσουμε όλους όσοί δούλεψαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά το Τοπικό Διαμέρισμα Κώστου και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Ειρήνη Ρούσσου, τον Εφημέριο του Κώστου πατέρα Νικόλαο Ανουσάκη, το τουριστικό γραφείο “Anemomylos Alexander Travel” και συγκεκριμένα τον κ. Καρποδίνη Αλέξανδρο για την παραχώρηση ενός λεωφορείου για τις μεταφορές του Χορευτικού από την Χίο, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών για τα παριανά προϊόντα που προσέφερε στο σύλλογό μας το Τυπογραφείο Πάρου για τις αφίσες καθώς και τα προγράμματα της εκδήλωσης και τον κ. Γράβαρη Κωνσταντίνο για την ξενάγηση στις Πεταλούδες.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Ρούσσου Υπαπαντή, τον κ. Μενέγο Λευτέρη, που όλα αυτά τα χρόνια μαθαίνουν στα παιδιά μας χορούς και έθιμα της πατρίδας μας, ιδιαίτερα για εφέτος την κ. Μπαφίτη Αθανασία και όλο το επιτελείο των μουσικών που συμμετείχε στην εκδήλωση. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παναγιώτη Αποστολόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του καθώς και για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: