Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 27 Ιουλίου 2009
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την κατάληψη της πρώτης θέσης από την Εθνική μας ομάδα Νέων Μπάσκετ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρόδο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος χθες Κυριακή 26 Ιουλίου 2009 παρακολούθησε τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη στη Ρόδο ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και την Γαλλία και αμέσως μετά συμμετείχε στην απονομή των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά (1η Ελλάδα, 2η Γαλλία, 3η Ισπανία), το οποίο συνδιοργανώθηκε από την FIBA, την ΕΟΚ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΝΑΔ, τους Δήμους Ρόδου και Ιαλυσού με χορηγούς τον ΟΠΑΠ, τον ΕΟΤ, τον ΠΡΟΤΟΥΡ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με την στήριξη του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος σε δηλώσεις που έκανε εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων από την Εθνική μας ομάδα, η οποία μας έκανε περήφανους προσθέτοντας άλλη μια σελίδα με χρυσά γράμματα στην ελληνική καλαθοσφαιρική ιστορία.
Συγκεκριμένα ο κ. Κόκκινος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους αθλητές μας και το προπονητικό επιτελείο, οι οποίοι με κατάθεση ψυχής κατάφεραν να βάλουν την γαλανόλευκη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος σε όλη την Ευρώπη, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η Ελλάδα έχει καταστεί μητρόπολη του παγκόσμιου μπάσκετ επαναλαμβάνοντας τον περσινό θρίαμβο και διαθέτει ανεξάντλητα αποθέματα κορυφαίων αθλητών.
Συγχαίρω και ευχαριστώ τους φορείς και τους συνδιοργανωτές των αγώνων που συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά. Αποδείξαμε ότι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γνωρίζουμε να φιλοξενούμε μεγάλες διοργανώσεις και να οργανώνουμε με επιτυχία την διεξαγωγή τους.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους εθελοντές και φυσικά στο συγκλονιστικό φίλαθλο κοινό της Ρόδου, το οποίο απέδειξε για μια ακόμη φορά πως αγαπά το μπάσκετ και είναι πάντα κοντά στην εθνική ομάδα.
Εθνική Νέων συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους, αποδείξατε ότι αποτελείτε τους Νέους Κολοσσούς του ελληνικού μπάσκετ. Συνεχίστε πάντα με επιτυχίες!!!»
Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Κόκκινος αναχώρησε από το νησί της Ρόδου με προορισμό την έδρα της ΠΝΑ, την Ερμούπολη Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: