Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

"Θα θεωρείται εχθρική και έτσι θα αντιμετωπίζεται"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εμπορικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Πάρος, 13 Ιουλίου 2009

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου στη συνεδρίασή του στις 06/07/09, ασχολήθηκε εκτός των άλλων θεμάτων και με το πρόβλημα του κινδύνου καθυστέρησης ή ματαίωσης της ανέγερσης του Μικρού Νοσοκομείου στην Πάρο, εάν γίνουν πράξη οι απειλές κάποιου παραθεριστή για προσφυγή στο Σ.τ.Ε.
Το Δ.Σ., γνωρίζοντας την τύχη του αεροδρομίου, που χάθηκε πριν από πολλά χρόνια πάλι από προσφυγή στο Σ.τ.Ε, κάποιων επίσης παραθεριστών και βιώνοντας καθημερινά την ανασφάλεια για τα ζητήματα υγείας, αποφασίζει:
- Θα παλέψουμε για να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, η κατασκευή και στη συνέχεια η λειτουργία του Μικρού Νοσοκομείου Πάρου - Αντιπάρου.
- Καλούμε όλο τον εμπορικό κόσμο, όλους τους κατοίκους και όλους τους φορείς του νησιού, να σταθούν εμπόδιο σε τέτοιου είδους εχθρικές ενέργειες για όλους μας και να συντονιστούμε όλοι, ώστε να πιέσουμε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την επιτάχυνση των διαδικασιών ανέγερσης του Μικρού Νοσοκομείου.
- Δηλώνουμε τέλος, ότι κάθε ενέργεια που βάζει σε κίνδυνο σοβαρά έργα υποδομής για τα νησιά μας, θα θεωρείται εχθρική και έτσι θα αντιμετωπίζεται από όπου και όποιον και αν προέρχεται.
Με ιδιαίτερη τιμή
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: