Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η παραίτηση Τριπολιτσιώτη άναψε φωτιές στη Νάουσα…

Απάντηση στην επιστολή παραίτησης από την «Ενιαία Δημοτική Κίνηση Πολιτών Πάρου», που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της εφημερίδας «Φωνή της Πάρου» (αρ. φύλλου 67 - 1/7/2009), πήρε ο τοπικός σύμβουλος του Δ.Δ. Νάουσας Γιώργος Τριπολιτσιώτης από πέντε μέλη της πλειοψηφίας του τοπικού συμβουλίου Δ.Δ. Νάουσας.

Το blog του «Παριανού Τύπου» δημοσιεύει σήμερα την επιστολή παραίτησης του κ. Τριπολιτσιώτη, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη «Φωνή της Πάρου», καθώς και την απάντηση (Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση) των πέντε μελών της πλειοψηφίας του Τ.Σ. Δ.Δ. Νάουσας που μας εστάλει με Φαξ.

Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Τριπολιτσιώτη έχει ως εξής:


«Φίλες και φίλοι,
Ονομάζομαι Γιώργος Τριπολιτσιώτης (οι φίλοι και γνωστοί με αποκαλούν Πολύστροφο), γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα, έναν τόπο που αγάπησα και αγαπώ, έναν τόπο που ποτέ μου δεν σκέφτηκα να τον αποχωριστώ, γιατί ένιωθα ότι η ζωή μου είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την ομορφιά του χωριού μας.
Από μικρό παιδί, που θυμάμαι τον εαυτό μου, δούλευα, δούλευα σκληρά, χωρίς ωράρια, χωρίς ιδανικές συνθήκες, πολέμησα την φτώχεια και με την εργατικότητά μου, το φιλότιμο και την αγάπη και την εμπιστοσύνη την δική σας, κατάφερα να επιβιώσω, να δημιουργήσω και να συνεχίζω να δουλεύω έως και σήμερα από το πρωί έως το βράδυ. Ποτέ δε ζήτησα κάτι, ποτέ δεν ζήτησα να αποκτήσω οτιδήποτε χωρίς κόπο, ότι έχω αποκτήσει το κατάφερα με ιδρώτα, με τίμιο ιδρώτα.
Φίλες και φίλοι, ιδεολογικά ανήκω στην φιλελεύθερη παράταξη, γιατί πίστευα και πιστεύω στις αρχές της, αλλά αυτό ποτέ δε μου δημιούργησε πρόβλημα στις ανθρώπινες και επαγγελματικές μου σχέσεις. Ήμουν και είμαι με όλους τους χωριανούς μου αγαπημένος και φίλος και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκα από ιδεολογικές διαφορές ή από λόγια.
Το 2006 συστρατεύθηκα και εγώ μαζί με άλλους συμπολίτες μου και δώσαμε τον αγώνα μας, για την τοπική αυτοδιοίκηση. Πήρα αυτήν την απόφαση γιατί πίστευα και πιστεύω ότι μπορούσα και μπορώ να προσφέρω και εγώ στο ελάχιστο για το
καλό του τόπου μου.
Μπήκα σε αυτήν την διαδικασία με την Ενιαία Δημοτική Κίνηση Πολιτών, με αγνές προθέσεις, με όνειρα, με σκέψεις για δημιουργία, έργο, αποτέλεσμα.
Με την δική σας ψήφο εκλέχθηκα πρώτος τοπικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δ.Δ. Νάουσας.
Τότε αντίκρισα την πραγματικότητα.
Ποια όνειρα; Ποιες αγνές προθέσεις; Ποιο έργο; Ποιο αποτέλεσμα;
Όλα μια σκοπιμότητα. Όλα μια μικροπολιτική. Όλα μία προσωπική εμπάθεια. Όλα μία κομματική εκδίκηση.
Εκδιώχθηκαν χωριανοί μας, επειδή δεν ήταν αρεστοί σε κάποιους, επεβλήθησαν εξοντωτικά πρόστιμα, για να ικανοποιήσουμε τους ψευτοεγωισμούς μας και για να δείξουμε ποιοι είναι το «αφεντικό». Επικράτησε η αναξιοκρατία, η εκδικητικότητα, η αλαζονεία της εξουσίας. Άνθρωποι που μέχρι χθες τους ξέραμε, έγιναν διαφορετικοί, επηρεασμένοι από αλαζονικό οίστρο.
Το χωριό έγινε δέκα κομμάτια, η κοινωνική συνοχή χάθηκε, η αγνότητα και η φιλία δεν είχαν πια καμία αξία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι εάν «είναι δικός μας ή όχι;». Μια μικρή ομάδα κατάφερε να διχάσει όλο το χωριό και μαζί με τον διχασμό, έφερε και σε μένα την αηδία και την απογοήτευση. Παραδείγματα όσα θέλετε, δεκάδες αναφορές στις αστυνομικές Λιμενικές Αρχές, στην Εισαγγελία, στην Πολεοδομία, για ποιους; Για εμάς! Για τους χωριανούς. Για αυτούς που μέχρι χθες ο ένας ζητούσε την βοήθεια του άλλου και σήμερα δεν λένε ούτε καλημέρα.
Όλα αυτά φίλοι μου, με έκαναν να απογοητευτώ, να πιστέψω ότι δεν έχουν θέση σε τέτοιες διαδικασίες άνθρωποι που έχουν αγνές προθέσεις και όνειρα. Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω ήταν και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάρου όπου μετά από εισήγηση του Προέδρου του Δ.Δ. Νάουσας συζητήθηκε και η υπόθεση του κλειδώματος των ηλεκτρικών πινάκων του λιμανιού. Ένα θέμα στο οποίο αντέδρασα στο Συμβούλιο του Δ.Δ., όχι για την πράξη, αλλά για την μεθόδευση. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να αποφασίζει, ένας άνθρωπος να εκτελεί και μετά αφού επέλθουν οι αντιδράσεις να καλεί σαν μαριονέτες τα μέλη του Δ.Δ. για να τους ενημερώσει. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αναγκάστηκα να πω ότι αυτές οι μεθοδεύσεις είναι «Χιτλερικές», δηλαδή αυθαίρετες και δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία.
Εγώ κατακρίθηκα γι’ αυτό από το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης χαρακτήρισε φασιστική την πράξη μου. Η δική μου πράξη διαμαρτυρίας ήταν «φασιστική» και έπρεπε να κατακριθεί. Η πράξη της αυθαιρεσίας και της αλαζονείας που κατέκρινα εγώ ήταν «δημοκρατική». Έτσι αντιλαμβάνονται δυστυχώς κάποιοι σήμερα την τοπική δημοκρατία. Άνθρωποι που είναι χρόνια τώρα μισθωτοί υπάλληλοι του Δήμου και παρουσιάζουν και τους εαυτούς τους ως σωτήρες του νησιού, επειδή πληρώνονται και πράττουν το αυτονόητο, δηλαδή την δουλειά τους και αυτήν όχι καλά, κρίνονται από τα αποτελέσματα της καθημερινότητας., σήμερα παρουσιάζονται ως θύλακες των δημοκρατικών θεσμών και της εντιμότητας.
Μια απλή ερώτηση θα τους κάνω, «πότε δουλέψατε κύριοι, πότε βγάλατε μία δραχμή με τον ιδρώτα σας; Πότε αγχωθήκατε εάν θα έχετε αύριο ψωμί για την οικογένειά σας;». Ποτέ! Γιατί ο επαγγελματίας πολιτικός στην Πάρο του 2009, είναι το πιο σίγουρο και προσοδοφόρο επάγγελμα.
Και σαν να μην έφθανε αυτό, εκεί που περίμενα να ακούσω μια φωνή στήριξης από τη δική μου παράταξη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την παράταξη που έδωσα αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις στις εκλογές του 2006, τίποτα, νεκρική σιγή. Αλήθεια δε γνωρίζω πάνω σε ποια πολιτική σκοπιμότητα λειτουργούνε, όχι μόνο δεν άρθρωσε κάποιος μια φωνή, αλλά αντίθετα με την τοποθέτηση του επικεφαλή κ. Λ. Κοντού δόθηκε η εντύπωση πως μιλούσε η συμπολίτευση.
Αγαπητέ κύριε Κοντέ, από τους αντιπάλους δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, όχι διότι έπρατταν το σωστό, αλλά γιατί κατανοώ την σύμπνοια και την συμπαράσταση μεταξύ τους. Αλλά και εσείς να συμπλεύσετε με την δική τους γραμμή;
Ποιόν άραγε εκπροσωπείται εκεί που είστε; Είστε αντιπολίτευση; Ασκείτε κριτική εποικοδομητική ή ψηφίζετε και συμπλέετε με την πλειοψηφία; Πού είναι η δική μας σύμπνοια και συμπαράσταση;
Η στάση σας ήταν άκρως προσβλητική για μένα και με έπεισε πλέον ότι δεν πρέπει να σας θεωρώ επικεφαλή της παράταξης που συστρατεύθηκα το 2006. Με την επιστολή μου αυτή σας δηλώνω ότι δεν ανήκω πλέον στην Ε.Δ.Κ.Π. και θα συνεχίσω έως το τέλος της θητείας μου να λειτουργώ ως ανεξάρτητος Διαμερισματικός Σύμβουλος.
Δυστυχώς μας απογοητεύσατε, απογοητεύσατε τις προσδοκίες μου, τα όνειρά μου.
Πρέπει να βγείτε στην κοινωνία και να μιλήσετε μαζί της και θα αντιληφθείτε, ότι όλοι εκτός από ορισμένους λίγους που σας περιστοιχίζουν, για δικούς τους προσωπικούς λόγους έχουν την ίδια άποψη με εμένα. Εάν ήθελα να είμαι με την συμπολίτευση θα είχα πάει από την αρχή, δεν ήταν ανάγκη να με σπρώχνετε εσείς κάθε μέρα και από λίγο. Εγώ με τα λίγα γράμματα που γνωρίζω, εγώ που δεν είμαι πολιτικός, ούτε επιθυμώ να γίνω, αλλά είμαι μόνο ένας απλός και αγνός αγωνιστής, έχω το θάρρος να σας πω αυτό που κανείς δεν το κάνει: «Βαδίζετε στραβά, σας έχουν βάλει σε λάθος δρόμο, σας εκμεταλλεύονται, θα σας στύψουν και στο τέλος θα σας περάσουν από λαϊκό δικαστήριο, όπως στο παρελθόν». Οι άνθρωποι άλλαξαν όχι οι μέθοδοι. Όσο πιο γρήγορα θα το καταλάβετε, τόσο λιγότερο κακό θα κάνετε στον εαυτό σας και στην παράταξη.
Εγώ δεν θα ασχοληθώ ξανά με τα κοινά με αυτές τις προϋποθέσεις. Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι να με εμπνεύσουν, να τους εμπιστευτώ και τότε θα το ξανασκεφτώ. Είναι κρίμα γιατί η Νάουσα και γενικότερα η Πάρος έχει τόσα πολλά προβλήματα και εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε το μάτι ο ένας του άλλου.
Φίλοι μου θα συνεχίσω έως το τέλος της θητείας μου να είμαι δίπλα σας, να αγωνίζομαι για εσάς και για τα προβλήματά σας.
Ζητώ συγγνώμη θαρραλέα εάν κάποιον στεναχώρησα ή προσέβαλα, αλλά με πνίγει το δίκιο».


Η απάντηση (Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση, της πλειοψηφίας των μελών του τοπικού συμβουλίου δ.δ. Νάουσας) έχει ως εξής:

«Με πραγματική έκπληξη διαβάσαμε την Τετάρτη 1-7-2009 επιστολή που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «Φωνή της Πάρου», την οποία φέρεται να υπέγραψε ο εκ των μελών του τοπικού συμβουλίου Νάουσας Γεώργιος Τριπολιτσιώτης. έκπληξη δεν οφειλόταν ούτε στο περιεχόμενο (που προφανώς οφείλεται σε γνωστό – άγνωστο υποβολέα), ούτε στον τρόπο γραφής, που είναι δύσκολο να αποδώσουμε στον υπογράφοντα. Οφείλεται στο γεγονός ότι ο υπογράφων υπερέβαλε εαυτόν σε επικρίσεις, όταν όλο το χρονικό διάστημα της θητείας του στο παρόν τοπικό συμβούλιο, ουδέποτε με γόνιμες σκέψεις και προτάσεις έδειξε να έχει σαν στόχο την προάσπιση των τοπικών υποθέσεων και επίλυση των προβλημάτων, που χρονίζουν, αλλά σε φιλικές εξυπηρετήσεις.
Είναι σκόπιμο εμείς όλοι, που δεν ιδρώσαμε και που μας προέκυπτε η επιβίωση ως μάννα εξ ουρανού, ως θεόσταλτο δώρο, ενώ αυτός ίδρωνε εργαζόμενος σκληρά και αποκτούσε τα προς το ζην με τίμιο ιδρώτα, να θελήσουμε να θέσουμε προς αξιολόγηση όχι τις συμπεριφορές αλλά την προσφορά του υπογράφοντα.
Έγραψε ο υπογράφων στην επιστολή του ότι όλα ήταν μια σκοπιμότητα, μια μικροπολιτική επιλογή, μια προσωπική εμπάθεια, μια προσωπική εκδίκηση. Αναφέρθηκε σε εκδίωξη χωριανών επειδή δεν ήταν αρεστοί, σε επιβολή εξοντωτικών προστίμων προς ικανοποίηση προσωπικών εγωισμών, ενώ επικράτησε αναξιοκρατία, εκδικητικότητα, αλαζονεία εξουσίας, με τα αποτελέσματα που ο ίδιος κατά προφανή υπερβολή και κακοήθεια περιέγραψε στην επιστολή του.
Όμως χαρακτηριστικά παραδείγματα για τη δική του συμπεριφορά υπάρχουν άφθονα.
Όταν όλο το τοπικό συμβούλιο Νάουσας εισηγείτο στο δημοτικό συμβούλιο, αυτό που όλοι οι πολίτες επιθυμούσαν, δηλαδή την με πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωση ή την εναλλακτική αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου του Αγίου Ιωάννη Δέτη, με προτάσεις φορέων, αυτός επιθυμούσε και επέμενε στην παραμονή των προηγουμένων μισθωτών της επιχείρησης, πρόταση μη νόμιμη και εξ ορισμού απορριπτέα.
Όταν μετά την παράνομη τοποθέτησή της ιδιώτης κατέθεσε αίτηση για επέκταση πέργκολας σε κοινόχρηστο χώρο, ο ίδιος παρά την απόφαση του συμβουλίου, στήριξε τον παρανομούντα ιδιώτη, όταν μάλιστα ακόμα και η Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου απαίτησε την απομάκρυνση της αυθαίρετης επέκτασης, η οποία ακόμα και σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα των αρμόδιων φορέων.
Όταν και ο ίδιος την 4-5-2007 συναποφάσιζε μαζί μας τον καθορισμό μόνο δυο θέσεων υπαίθριων πωλητών στο λιμάνι της Νάουσας, έρχεται σήμερα να στηρίζει την πέρα για πέρα παράνομη και αυθαίρετη κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου από μικροπωλητή, πέραν των δυο ανωτέρω θέσεων, που και αυτές δεν υφίστανται νόμιμα. Μάλιστα σε βάρος του Παριανού πολίτη επιθυμεί, όλοι οι άνευ νόμιμης άδειας εγκατεστημένοι μικροπωλητές να λαμβάνουν και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για τις επιχειρήσεις τους από παροχές του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, οι οποίες υφίστανται για τον κοινόχρηστο φωτισμό και άλλη κοινή χρήση. Επιθυμεί δηλαδή να ανεχόμαστε την άσκηση επιχειρήσεων, το κόστος των οποίων θα καταβάλει ο Παριανός πολίτης.
Μας κατηγορελί για Χιτλερική Πολιτική όταν ασκούμε πολιτική σύμφωνα με τη συνείδησή μας, τις βαρύτατες υποχρεώσεις μας απέναντι στους πολίτες και ασφαλώς τη νομιμότητα, στοιχεία που προφανώς δεν διέπουν τη δική του συμπεριφορά, που, όπως έχει φανεί, αποσκοπεί στο να γίνεται αρεστός σε διάφορους κύκλους εξωθεσμικούς. Απόδειξη της προφανούς αβασιμότητας των ισχυρισμών του είναι ότι το δημοτικό συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του στήριξε ομόφωνα τους χειρισμούς μας, ασχέτως πολιτικών τοποθετήσεων, προς τιμήν και της δημοτικής αντιπολίτευσης, αφού άλλωστε η πολιτική που ακολουθεί το τοπικό συμβούλιο είναι πέρα από σκοπιμότητες και εμπάθειες.
Ευχόμαστε η έμπνευση και το όραμά σας για το καλό της Πάρου να μην υλοποιηθεί γιατί είμαστε σίγουροι ότι μόνο για το καλό δεν θα είναι η ανεξέλεγκτη και κατά το δοκούν των εξωθεσμικών σας φίλων στήριξη.
Κύριε Τριπολιτσιώτη φτάνει πια με τους θεατρινισμούς και τις εμπάθειές σας. Έλεος!!! Όχι άλλος αγώνας!!!

Νάουσα 3 Ιουλίου 2009

Μαρία Τριπολιτσιώτη - Τσουνάκη
Χρήστος Τσουνάκης
Γιώργος Μπαρμπαρήγος
Αλέξανδρος Καρποδίνης
Μαρουσώ Κονταράτου».

Σ.σ.: Δίπλα στα ονόματα που υπογράφουν το δελτίο τύπου - ανακοίνωση υπάρχουν και οι υπογραφές των πέντε μελών της πλειοψηφίας του Τ.Σ. του Δ.Δ. Νάουσας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ! Κ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕ ΚΑΛΑ,ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΙΓΜΟ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ Κ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Σ'ΟΛΟ
ΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΑΡΑΛΕΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ(ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ Η ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΙ
ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕ
ΛΩΝ)ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠ' ΑΡΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ(ΜΕ ΤΟ ΕΥΤΕ
ΛΕΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)(Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑ
ΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΑΙ ΛΗΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ 2012)ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗ
ΓΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑ 6Ο ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ Τ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ Κ ΚΟΥΜΑ
ΝΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΟΤΙΣΣΑ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! (ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 97 ΤΟΥ
Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!) ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΑΤΣΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΕ ΡΙΩΝΕΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ Κ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ Τ' ΑΔΕΡ
ΦΙΑ ΜΑΣ.ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΜΟΝΙΑΞΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΛΙΕΣ Κ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΕΦΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα στην Ελλάδα και στην ΕΟΚ.
Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ στην Νάουσα – Πάρου, Λειβαδιά, Γαλάτσι και σε όλη την Ελλάδα.
Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.
Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Νοσοκομείου Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.
Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού&Αθλητικού Συλλόγου Άνω-Γαλατσίου.
http://users.otenet.gr/~fracisko/
http://theodorostountas.blogspot.com/2009/06/blog-post.html
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000074170760&ref=profile
http://ftwxia-amea.blogspot.com/


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ τ'ΑμεΑ κ το ΓΑΛΑΤΣΙ.Υγεία σ'ολους!
http://ftwxia-amea.blogspot.com/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000074170760&ref=profile
http://users.otenet.gr/~fracisko/index.htm
http://theodorostountas.blogspot.com/
http://cid-8db0cef6217e4a28.profile.live.com/?wa=wsignin1.0&sa=664387449