Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

«ΟΙΚΟ - ΛΟΓΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ»

«ΟΙΚΟ - ΛΟΓΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ»
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Μοναδική ήταν η βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στο ανακαινισμένο – και κατάμεστο - θέατρο του Καθολικού, στο «Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης», με την υπέροχη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, της Έλλης Πασπαλά και της Ορχήστρας του Δρόμου. 800 περίπου άτομα απόλαυσαν αγαπημένες μουσικές των δύο δημιουργών, από ταινίες όπως «Πολίτικη Κουζίνα», “Peppermint”, “Uranya”, και σιγοτραγούδησαν μαζί με την Έ. Πασπαλά και τη Ματούλα Ζαμάνη τραγούδια όπως «Με τα μάτια κλειστά», «Τα λιμάνια», «Λευκό μου γιασεμί», «7 Ποτήρια» σε μια συναυλία με συναίσθημα, συγκίνηση, αλλά και πολύ κέφι και ζωντάνια. Τα μέλη της Ορχήστρας του Δρόμου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν παρέλειψαν, δια στόματος Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, να επαινέσουν την προσπάθεια που γίνεται στο Πάρκο Πάρου, να δώσουν τα συγχαρητήρια τους για την οργάνωση, το νέο θέατρο αλλά και τα εύσημα τους στην παριανή φιλοξενία, αναφερόμενοι και στην υποδοχή που είχε η προηγούμενη, πρώτη εμφάνισή τους στην Πάρο, στο θέατρο του ΝΗΡΕΑ, πριν 2,5 χρόνια. Η βραδιά συνεχίστηκε με πάρτι στο αναψυκτήριο της παραλίας του Καθολικού υπό το φως της πανσέληνου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης» εκφράζει τις ευχαριστίες του στους χορηγούς του φεστιβάλ (την εταιρία Blue Star Ferries, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τα ξενοδοχεία Porto Paros και Porto Paros Villas, το ξενοδοχείο ΣΕΝΙΑ και το Anemomylos Alexander Travel) , στον Αστυνομικό Σ`ταθμό Νάουσας και στην ομάδα των εθελοντών που, για μια ακόμα φορά, δούλεψαν ακούραστα, φροντίζοντας για την υποδειγματική διοργάνωση.

* Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Νιφλή για τη φωτογραφική κάλυψη της συναυλίας


«ΟΙΚΟ- ΛΟΓΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το «Οικο – λογικό Φεστιβάλ στο Πάρκο» συνεχίζεται με μία ακόμα συναυλία στο θέατρο του Πάρκου. Το Σάββατο 29 Αυγούστου ο Διονύσης Σαββόπουλος και η μπάντα του, σαράντα χρόνια μετά το 1969, χρονιά έκδοσης των άλμπουμ «Περιβόλι του τρελού» και «Φορτηγό», παρουσιάζουν και πάλι τραγούδια από αυτά, σε ένα πρόγραμμα που ανασύρει μνήμες αλλά και απαντά με μεγάλη επικαιρότητα στο σήμερα. Ένα πρόγραμμα που επιμένει ότι η τέχνη της μουσικής και του τραγουδιού πρέπει να απευθύνεται στον κόσμο των συναισθημάτων και μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να ονειρεύονται! Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τα “10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ” και άλλα τραγούδια από την κατοπινή μουσική πορεία του αγαπημένου δημιουργού. Η ηλεκτρονική επεξεργασία των τραγουδιών του προγράμματος έχει γίνει από τον Ορέστη Πλακίδη.
Η συναυλία ξεκινάει στις 9.30 μμ.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ. Τα σημεία πώλησης είναι:
ΝΑΟΥΣΑ: Καταστήματα ΤΑΝΤΑΝΗΣ, ΦΑΙΔΡΑ, Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΠΑΡΙΑ ΛΕΞΙΣ, ΣΑϊΤΑ
ΠΑΡΟΙΚΙΑ: ΚΔΕΠΑΠ, Καταστήματα AUDIOPHILE & Κατερίνα Μπατσούρη, Πρακτορείο PRAXIS TOURS
ΜΑΡΠΗΣΣΑ: Photo Frank
ΛΕΥΚΕΣ: Καφέ "ΡΑΜΝΟΣ"
ΔΡΥΟΣ: «Το Περιβόλι του Γιαλού»
Καΐκια από το λιμάνι της Νάουσας θα μεταφέρουν τον κόσμο στον Άι Γιάννη από τις 8.30. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6936670552 και 6974903604 και στο email parko@paros.gr.


ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ!
Το Δ.Σ. της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Α.Ε. του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΑΡΟΥ ευχαριστεί για την μεγάλη προσέλευση Παριανών και επισκεπτών του νησιού, στις τρεις συναυλίες (Duo Melis, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ορχήστρα του Δρόμου) που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία και στο θέατρο του Πάρκου του Άϊ-Γιάννη Δέτη .
Λυπούμαστε να ανακοινώσουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 16 Αυγούστου συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου και της Μάρθας Φριντζήλα στο θέατρο του Πάρκου ματαιώνεται εξαιτίας αιφνίδιου κωλύματος των μουσικών του σχήματος. Αναζητείται νέα κατάλληλη ημερομηνία. Όσοι είχαν αγοράσει πολλαπλό εισιτήριο για τις 4 συναυλίες του Οικο-λογικού Φεστιβάλ, μπορούν να εξαργυρώνουν το αντίστοιχο αντίτιμο στον χώρο του Πάρκου.
Το Δ.Σ. της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ
email: parko@paros.gr, τηλ.22840 51220 (Δ.Δ Νάουσας),
Mιxάλης Θεοδωράκος (υπεύθυνος επικοινωνίας) - 6937112295

Δεν υπάρχουν σχόλια: