Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ευχαριστήριο για την ξεχωριστή βραδιά στο Μώλο Μαρμάρων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου η εκδήλωση «Νησιώτικη Βραδιά» στο Μώλο Μαρμάρων Πάρου.
Η βραδιά εξελίχθηκε σε ξεχωριστή, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με φόντο το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, τη ζωντανή νησιώτικη ορχήστρα, το πλήθος των ντόπιων και επισκεπτών, τον πλούσιο μπουφέ, καθώς την καλή διάθεση και το κέφι όλων.
Ο αντιπρόεδρος του Τ.Σ. του Δ/Δ Αρχιλόχου Δημήτρης Αντιπαριώτης ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:
Το Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑ Πάρου ως χορηγούς της εκδήλωσης, το Δ/Δ Αρχιλόχου, τους τοπικούς φορείς και συλλόγους. Για την παρουσία τους το δήμαρχο Πάρου Χρήστο Βλαχογιάννη, την έπαρχο Πάρου-Αντιπάρου Γρηγορία Πρωτολάτη, την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου Βάσω Σκαραμαγκά, την αντιδήμαρχο Άννα Κάγκανη, τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Λουκή, Σπύρο Καλακώνα, Παναγιώτη Κουτσουράκη, Μάρκο Κωβαίο, τον πρόεδρο του Δ/Δ Μάρπησσας Αντώνη Ραγκούση καθώς και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε.
Ραντεβού του χρόνου στις 18 Αυγούστου
στον Άγιο Νικόλαο στο λιμανάκι του Μώλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: