Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις Κυκλάδες

Ανακοινώθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό Κυκλάδων για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι εξής:
1. Παναγιώτης Ρήγας, νυν βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διετέλεσε νομάρχης Κυκλάδων την περίοδο 1994-2002 και από τις βουλευτικές εκλογές του 2004 έως σήμερα εκλέγεται βουλευτής στο νομό. Είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το Δεκέμβριο του 1974. Επίσης είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και υπεύθυνος του τομέα τουρισμού. Στις εκλογές του 2007 είχε πάρει 14.511 ψήφους.
2. Γιώργος Παπαμανώλης, είναι αναπληρωτής Νομάρχης τα τελευταία οκτώ χρόνια και από το 1988 εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος. Διατηρεί αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Σύρο. Είναι η πρώτη φορά που βάζει υποψηφιότητα για βουλευτής.

3. Γερμανός Καπίρης ιατρός στο Κ.Υ. - Νοσοκομείο Νάξου. Είναι η δεύτερη φορά που βάζει υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές (το 2007 είχε πάρει 5.715 ψήφους και ήταν δεύτερος πίσω από τον Π. Ρήγα). Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Νάξου.
4. Σοφία Θεολογίτου, νομαρχιακή σύμβουλος τα τελευταία 12 χρόνια. Καταγεται από την Αμοργό και εργάζεται στη Νομαρχία Κυκλάδων. Είναι αναπληρώτρια γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

5. Δέσποινα Τούντα, νομαρχιακή σύμβουλος από την Άνδρο. Έχει διατελέσει στενή συνεργάτης της πρώην υπουργού Ελισσάβετ Παπαζώη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: