Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Εξαιρετική η συναυλία Σαβόπουλου


Το πρώτο «Οικο – λογικό Φεστιβάλ στο Πάρκο» ολοκληρώθηκε στις 29 Αυγούστου 2009 με μία εξαιρετική συναυλία, στο θέατρο του «Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου Άι Γιάννης Δέτης».

Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών, ο Διονύσης Σαββόπουλος, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Πάρο για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα – αναδρομή στην καριέρα του, με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων από τη σημαδιακή χρονιά του 1969, όταν κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ του, «Περιβόλι του τρελού» και «Φορτηγό».

Χίλιοι και πλέον Παριανοί και επισκέπτες του νησιού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πάρκου και του αγαπημένου τραγουδοποιού, γεμίζοντας κι αυτή τη φορά το θέατρο.

Ανάμεσά τους ο Μανώλης Γλέζος, ο βουλευτής του ΣΥΝ Γρηγόρης Ψαριανός, ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης, η Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου Γρηγορία Πρωτολάτη και άλλοι επίσημοι.

Ο Σαββόπουλος και η μπάντα του, αποτελούμενη από τους Ορέστη Πλακίδη (πιάνο, keyboards, ηλεκτρονικά), Κώστα Γιαννίρη (ηλεκτρικό μπάσο) και Ευριπίδη Ζεμενίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) ενθουσίασαν και συγκίνησαν το παριανό κοινό.

Αντίστοιχα, ο Δ. Σαββόπουλος δήλωσε ενθουσιασμένος με το κοινό, το θέατρο της παραλίας του Καθολικού και το Πάρκο, και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη συναυλία ως «το πιο ωραίο δώρο του καλοκαιριού» για τον ίδιο και τους μουσικούς του.

Το «Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης» εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους φίλους του που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση και αυτής της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: