Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Συνεδρίαση της διακομματικής Επιτροπής για τις εκλογές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύριο Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009, στις 14:00, υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου, θα συνεδριάσει η Διακομματική Επιτροπή.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της σχετικής εγκυκλίου:

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για τη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών

Ενόψει των προσεχών γενικών βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009, σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, στις 8 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 14:00, στην αίθουσα συσκέψεων του Υπουργείου Εσωτερικών (Σταδίου 27, 3ος όροφος), με θέματα:

1. Όροι, προϋποθέσεις και χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων, που εκπροσωπούνται στη Βουλή των Ελλήνων από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, καθώς και τους φορείς παροχής συνδρομητικών, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών κάθε μορφής στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
2. Καθορισμός αναγκαίων λεπτομερειών σχετικά με τις εμφανίσεις στα κρατικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα των υποψηφίων βουλευτών και των οριζόμενων εκπροσώπων των κομμάτων ή των συνασπισμών, στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
3. Καθορισμός ανώτατου ορίου των εκλογικών δαπανών των υποψηφίων βουλευτών.
4. Εκλογική χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
5. Κατηγορίες αποτιμώμενων παροχών και διευκολύνσεων που συνυπολογίζονται στις εκλογικές δαπάνες.
6. Πινακίδες και βοηθητικά γραφεία υποψηφίων.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: