Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς φιλάθλους Παναθηναϊκού

Με αίμα βάφτηκε η επιστροφή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού από την Κομοτηνή, μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Δύο νεκροί και 7 τραυματίες φίλαθλοι ανασύρθηκαν μέσα από τα συντρίμμια ενός βαν το οποίο μετέφερε φιλάθλους που επέστρεφαν στην Αθήνα. Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα στο 147 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας το συγκεκριμένο βαν με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού προσπάθησε να μπει σε παρακείμενο πάρκινγκ στο ύψος των Λιβανατών. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα φορτηγά που ήταν στο πάρκινγκ για να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών εγκλωβίζοντας μέσα σ' αυτό τους 9 επιβάτες του.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού 23 και 24 ετών αντίστοιχα, ενώ με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντη και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας, άλλα εφτά άτομα τα οποία σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βαν ήταν ένα από αυτά που είχαν ενοικιάσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για το ταξίδι τους προς και από την Κομοτηνή και τα οποία μετέφεραν τους φιλάθλους σε ένα κομβόι που ξεπερνούσε τα 3 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: