Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Για τον Κώστα Ροκονίδα


Το ΚΚΕ κατά την άποψή μας επέλεξε ικανούς και συγκροτημένους πολιτικά υποψήφιους στο νομό μας, αν κρίνουμε από το δικό μας, τον Κώστα Ροκονίδα. Συνεπής στην ιδεολογία του, δεν προκάλεσε ποτέ με πολιτικές ακρότητες και υπηρέτησε, με μεγάλη προσφορά, από διάφορες θέσεις τα συμφέροντα του παριανού λαού. Διετέλεσε:
- Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Πάρου, ιδιαίτερα την εποχή της οργάνωσής του, όταν οι δυσκολίες για να λειτουργήσει το νησί ήταν πολύ μεγάλες.
- Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Πάρου
- Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και
- Δημοτικός σύμβουλος επί 12 συνεχή χρόνια.
Από τις θέσεις αυτές ο Κώστας Ροκονίδας στήριξε ιδιαίτερα καθηγητές και μαθητές και γενικότερα τη σχολική κοινότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με δική του εισήγηση διπλασιάστηκε η χορηγία προς τα σχολεία του νησιού, με χρήματα του Δήμου, γεγονός που τα έβγαλε από το οικονομικό αδιέξοδο, αφού πριν δεν μπορούσαν να καλύψουν τις λειτουργικές τους δαπάνες.
Θα πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι ο Κώστας Ροκονίδας , τη χορηγία που εδικαιούτο ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, τη διέθεσε για την ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης του Λυκείου Πάρου.
Το εκλογικό σώμα της Πάρου, και ιδιαίτερα ο κόσμος της αριστεράς, εκτιμούμε ότι θα αξιολογήσει πολιτικά τον Κώστα Ροκονίδα και την ανιδιοτελή προσφορά του στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: