Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Ο Γιώτης Αμανατίδης για τον Τατούλη

Ο γνωστός στην Πάρο για την προσφορά του στο τριήμερο αφιέρωμα για τη Μακεδονία, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις, Γιώτης Αμανατίδης, με την ιδιότητα του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κατερίνης της Ν.Δ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη διαγραφή Τατούλη, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«Οι ακροβασίες του κ. Τατούλη μέχρι σήμερα βουλευτή του κόμματος αποδείχθηκαν πολύ ριψοκίνδυνες και χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Η ανοχή του κ. Κων/νου Καραμανλή έφτασε στο τέλος της. Μαζί και η ανοχή της βάσης του κόμματος που έβλεπε συχνά πυκνά τον κ. Τατούλη να λιθοβολεί την λαοπρόβλητη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και αρχηγό του. Έκανε μεγάλο λάθος μπερδεύοντας την κριτική με την πίκρα του και εκλαμβάνοντας την ανοχή και επιείκεια του Κώστα Καραμανλή ως αδυναμία. Ήταν επίδειξη μεγαλοθυμίας εκ μέρους του Πρωθυπουργού και εκδήλωση αδυναμίας το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν τον διέγραψε.
Η είδηση ότι ο εξ Αρκαδίας Βουλευτής διαγράφτηκε από το κόμμα μας γέμισε με ικανοποίηση τις ψυχές και τις καρδιές των εκατομμυρίων οπαδών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Απέδειξε πυγμή και αποφασιστικότητα ο άξιος ηγέτης της κυβερνώσας παράταξης κ. Καραμανλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: