Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

"Και η υγεία θέλει τον … Καφτηράνη της"

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ
Βουλευτής Ν. Κυκλάδων - ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 05/02/2009

Και η υγεία θέλει τον … Καφτηράνη της

Επιτέλους, μετά το χώρο της εκπαίδευσης, της Δημόσιας Διοίκησης και του αθλητισμού ήρθε και η ώρα της υγείας να απολαύσει ενεργητικές και πολύτιμες υπηρεσίες του «γαλάζιου» pass-partout κου Καφτηράνη, μόνιμου γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων.
Επειδή η αξιοκρατία αποτελεί έννοια και πρακτική άγνωστη για την νεοδημοκρατική διακυβέρνηση δεν μας εκπλήσσει το γεγονός της τοποθέτησης του κου Καφτηράνη στη θέση του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου της Σύρου σε αντικατάσταση του κου Μανώλη Παύλου.
Φαίνεται ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Πλατής δεν είναι αρκούντος κομματικός, οπότε χρειάζεται η καθοδήγηση και η επιτήρησή του από τον κο Καφτηράνη.
Είναι φανερό ότι για την Κυβέρνηση Καραμανλή γιατρικό για την δημόσια υγεία που νοσεί βαρύτατα είναι ο περαιτέρω κομματικός έλεγχος των μονάδων υγείας. Η Κυβερνητική απάντηση στις απλήρωτες εφημερίες των γιατρών, στους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς των υγειονομικών μονάδων, στην έλλειψη προσωπικού, στα προβλήματα των διακομιδών των ασθενών είναι μια : Καφτηράνης, ο άνθρωπος για όλες τις θέσεις.
Η Κυβέρνηση Καραμανλή έχει οδηγήσει τους θεσμούς σε πλήρη ευτελισμό ώστε τίποτε πλέον δεν μας εντυπωσιάζει.
Το ζητούμενο είναι να απαλλαγούμε το ταχύτερο δυνατόν από αυτή την επικίνδυνη για την χώρα Κυβέρνηση. Και όπως όλα δείχνουν η ώρα της λύτρωσης πλησιάζει. Στις εκλογές που έρχονται ο Ελληνικός λαός, με την ψήφο του, θα καταδικάσει την Κυβέρνηση της ευνοιοκρατίας, της αναξιοκρατίας και της παρακμής.
Η ώρα της προοδευτικής αλλαγής και της εξόδου από την πολύμορφη κρίση που βιώνουμε σήμερα φτάνει.
Οι Κυκλαδίτες θα εκφράσουν και αυτοί δυναμικά την βούληση τους για μια άλλη πολιτική, που θα έχει την προστασία της υγείας και της ζωής τους ως προτεραιότητα.

ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βουλευτής Κυκλάδων - ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: