Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Καταφεύγει σε μηνύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 05/02/2009
ΤΗΛ. 2284061570 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 404
ΦΑΞ. 2284061218


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Μολονότι έχω εκλεγεί νόμιμα ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου κατά τις Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές του 2006 και η εγκυρότητα των εκλογών έχουν κριθεί επί της ουσίας και έχουν επικυρωθεί οριστικά και τελεσίδικα με τις υπ’ αριθμό 285/2006 και 150/2007 αποφάσεις του αρμοδίου τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου και την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, εσείς εξακολουθείτε να αμφισβητείτε τις αποφάσεις των ανωτέρω δικαστικών αρχών και προσπαθείτε με ψευδείς και παραπλανητικές διαδόσεις, συκοφαντίες και καταγγελίες να μειώσετε το κύρος μου και να παρεμβάλετε εμπόδια στην εκτέλεση υπηρεσιακών μου καθηκόντων.
Οι ενέργειές σας αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να διχάσουν τους κατοίκους της Αντιπάρου, να προκαλέσουν καθυστέρηση στην εκτέλεση των προγραμματισμένων έργων υποδομής για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού και την ποιοτική βελτίωση ζωής των κατοίκων και τέλος να προκαλέσετε μεγάλη δυσφήμηση για την Αντίπαρο με τα διάφορα ψευδή δημοσιεύματά σας.
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έκανα προκειμένου να διατηρήσω την ηρεμία και την ενότητα στο νησί όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην Αντίπαρο και να δείξω ίση μεταχείριση σ’ όλους τους κατοίκους και κυρίως να μην προκαλώ, δεν προέβη εις ουδεμία μήνυση ή καταγγελία εναντίον αυτών που ψευδώς με συκοφαντούν. Επί σειρά ετών απεδείχθη ότι την τακτική μου αυτή την θεώρησαν ως αδυναμία. Για τους παραπάνω λόγους και προκειμένου να υπερασπισθώ τον εαυτό μου και την Κοινοτική Αρχή, παρόλο που αντίκειται στις αρχές και στον χαρακτήρα μου, θα καταφύγω σε μηνύσεις εναντίων τους για ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίων της Κοινοτικής Αρχής και της Προέδρου της Κοινότητας.

Εκ της Προέδρου της
Κοινότητας Αντιπάρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα αφού είναι σε αργία, πως υπογράφει ως "Πρόεδρος" με πρωτόκολλο και σφραγίδα στρογγυλή (σύνταξη υπηρεσιακού εγγράφου από σε αργία αιρετό)? Επίσης πως υπάρχει εξερχόμενο έγγραφο της κοινότητας με πρωτόκολλο το οποίο υπογράφεται από την "Πλειοψηφία"? (Καθως τέτοιο σώμα - όργανο με δικαίωμα σύνταξης εξερχόμενων εγγράφων της κοινότητας δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία...) ΕΛΕΩΣ!!!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???