Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Παρελθόν ο Αρναούτης από τον πάγκο του Νηρέα στη θέση του ο Νίκος Μοστράτος

Έπειτα από το Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα στην διοίκηση του Νηρέα και τον προπονητή κ. Δημήτρη Αρναούτη αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας. Ο λόγοι που επικαλέστηκε ο κ. Αρναούτης είναι προσωπικοί και επαγγελματικοί, λόγοι για τους οποίους πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα. Μαζί θα αποχωρήσει από την ομάδα και ο συνεργάτης του κ. Δημήτρης Πουρπουτίδης.
Ο Δημήτρης Αρναούτης φεύγει σαν φίλος από την ομάδα του Νηρέα, έχοντας στις αποσκευές του το Κύπελλο Κυκλάδων και την ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Διοίκηση του Νηρέα ευχαριστεί τον Δημήτρη Αρναούτη και τον συνεργάτη του Δημήτρη Πουρπουτίδη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα και ελπίζουμε κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.
Την καθοδήγηση της ομάδας για τους 5 αγώνες που απομένουν αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής των επιτυχιών της περυσινής περιόδου Νίκος Μοστράτος στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.


Η ομάδα μας σε συνέχεια του αγώνα της Κυριακής και σε όσα ακολούθησαν εξέδωσε και δύο ανακοινώσεις. Η πρώτη είναι σχετικά με την διαιτησία και τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει και η δεύτερη είναι απάντηση σε όσα μας καταλογίζει η Πεύκη όσον αφορά την φιλοξενία μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
25/3/2009

Προς: Πρόεδρο ΚΕΔ κ.Γιαννόπουλο
Κοιν: ΜΜΕ & Σύνδεσμος Διαιτητών Δυτικής Αττικής

Κύριε Πρόεδρε,
Με αφορμή την διαιτησία του τελευταίου μας αγώνα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ-ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ και σαν συνέχεια τουλάχιστον τριών ακόμα κάκιστων διαιτησιών που μας έχουν τύχει στα παιχνίδια Νηρέας-Αγ.Ιερόθεος για την 13η αγωνιστική με διαιτητή τον κ.Σφήκα, στο παιχνίδι Νηρέας-Άγιαξ Ταύρου για την 15η αγωνιστική με τους κ.Βρακκά, Παμφίλη, Λύκο και στο παιχνίδι Δόξα Βύρωνα-Νηρέας για την 18η αγωνιστική με τους κ.Κυριακόπουλο, Τσουκνίδα, Τσαλίκη, σας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια μας για το διαιτητικό τρίο των Σταθόπουλου, Παστρωμά και Στρατή του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Οι εν λόγω κύριοι εκθέτουν την ελληνική διαιτησία και την υποβιβάζουν στα μάτια των φιλάθλων.
Στο 45' του αγώνα ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ομάδας μας ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό κ.Στρατή, παρά την αρχική κίνηση του διαιτητή να κατακυρώσει το γκολ ως έγκυρο. Ο εν λόγω β' βοηθός όντας προκλητικός κατά την αποχώρηση του δήλωσε για το ακυρωθέν γκολ: "Και τι να κάνουμε τώρα, έκανα ένα λάθος".
Πρωταγωνιστής του αγώνα υπήρξε επίσης και ο α' βοηθός κ. Παστρωμάς ο οποίος συνεχώς διέκοπτε τον αγώνα με αποκορύφωμα την συμπεριφορά του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια προσποιήθηκε τραυματισμό από υποτιθέμενο αντικείμενο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ζητούσε και ζητούσε επιμόνως από τον γιατρό του αγώνα να βεβαιώσει τον σοβαρό τραυματισμό του, αρνούμενος να συνεχίσει τον αγώνα. Η γνωμάτευση του γιατρού υποστήριζε ακριβώς το αντίθετο, βεβαιώνοντας ότι ήταν απολύτως υγιής.
Για να μην νομίζετε ότι ο διαιτητής δεν έλαβε μέρος στα κωμικοτραγικά γεγονότα σας αναφέρουμε το έξης. Οι πρώτες του ερωτήσεις ήταν σχετικά με τον αριθμό της αστυνομικής δύναμης που θα παραβρισκόταν στο γήπεδο και το πόσο ψηλή θα έπρεπε να ήταν η περίφραξη του γηπέδου. Εντυπωσιακές ερωτήσεις!!!!
Όλα αυτά μας εξώθησαν σε αυτή την ανακοίνωση-διαμαρτυρία ζητώντας από εσάς να σεβαστείτε τους κόπους και τα χρήματα που έχουμε διαθέσει και ακόμα περισσότερο λόγω της νησιωτικότητας μας όπου τα έξοδα πολλαπλασιάζονται εξαιτίας και των πολλών μετακινήσεων.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΗΡΕΑ,
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ,
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ
25/3/2009

Η διοίκηση του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ με έκπληξη διαβάζει την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Πεύκης μην μπορώντας να κατανοήσει τη βάση των όσων περιγράφονται και θέλοντας να καταθέσει τα γεγονότα με την πραγματική τους διάσταση. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό προς τον σύλλογο μας το κείμενο της ανακοίνωσης καθώς υποστηρίζει ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια από την διοίκηση του Νηρέα ώστε να προστατευθεί η αποστολή της ομάδας τους. Αλήθεια κύριοι, οι ποδοσφαιριστές σας που βρίσκονταν εκτος αποστολής και οι συνοδοί της αποστολής που κάθησαν στην εξέδρα, ενοχλήθηκαν καθόλου από τους φιλάθλους μας; Μήπως πέρασαν το πιο ήσυχο απόγευμα τους ανάμεσα σε 400 αγνώστους; Γιατί άραγε η έκθεση του παρατηρητή αγώνα δεν αναφέρει κανένα προπηλακισμό όπως εσείς αναφέρετε; Κατά την αποχώρηση σας δεν υπήρξε κανένας προπηλακισμός παρά μόνο φραστική επίθεση προς τον πρόεδρο του ΑΟ Πεύκης ο οποίος ήταν προκλητικός πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να ρίχνετε ευθύνες στη διοίκηση του Νηρέα όταν δεν συνέβη το παραμικρό εντός αγωνιστικού χώρου και όταν εσείς οι ίδιοι ευχαριστείτε την Αστυνομική Διεύθυνση Πάρου; Στην ανακοίνωση σας επίσης τονίζετε ότι δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις; Μήπως στο 45' μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ ως οφσάιντ; Μήπως τα μόνα φάουλ που πήρε η ομάδα μας στο χώρο του κέντρου ήταν αυτά που έκοβαν το πλεονέκτημα της αντεπίθεσης; Τέλος αναφέρεστε σε κάποια ντουντούκα και σε βρισιές της εξέδρας ζητώντας την παρέμβαση μας. Η προσπάθεια μας είναι μεγάλη όμως δεν γίνεται να κλείσουμε το στόμα 400 ανθρώπων. Απευθυνθείτε στις υπόλοιπες 10 ομάδες που πέρασαν από το γήπεδο μας και ρωτήστε αν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα με την φιλοξενία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: