Σάββατο 30 Μαΐου 2009

"Λογγοβάρδειο νοσοκομείο Πάρου-Αντιπάρου": "Σε 2,5 μήνες ο θεμέλιος λίθος, έτοιμο σε δυο χρόνια, το αργότερο, από σήμερα"

«Σε 2,5 μήνες από σήμερα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε εδώ για να θέσουμε το θεμέλιο λίθο και σε δυο χρόνια από σήμερα θα είναι έτοιμο το “Λογγοβάρδειο νοσοκομείο Πάρου-Αντιπάρου”. Με το που θα τελειώσει το νέο νοσοκομείο θα έχουμε έτοιμο και τον Οργανισμό ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα έλλειψης προσωπικού».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του σήμερα το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Εκατονταπυλιανής ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλλυλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Λογγοβάρδας Πάρου για την κατασκευή του «Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου Πάρου - Αντιπάρου».
Η Ιερά Μονή παραχώρησε τη χρήση και στη συνέχεια την επικαρπία του οικοπέδου μέσα στο οποίο θα οικοδομηθεί το «Λογγοβάρδειο Νοσοκομείο Πάρου-Αντιπάρου» δυναμικότητας 40 τουλάχιστον κλινών. Ένα νοσοκομείο αντάξιο της ποιότητας των αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών της Πάρου αλλά και της Αντιπάρου.
Οι φωτογραφίες είναι από την σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: