Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Σας προσκαλώ στην προγραμματισμένη Κεντρική μου Ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο REX στην Παροικιά, τo Σάββατο 30 Μαϊου και ώρα 19.00, ενόψει των Ευρωεκλογών.
Η συμμετοχή όλων μας στις Ευρωεκλογές, αποκτά ξεχωριστή σημασία. Οι Ευρωεκλογές για την Ελλάδα μας φέτος είναι και γιορτή, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από την υπογραφή της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την έναρξη της ευρωπαϊκής μας πορείας.
Η Νέα Δημοκρατία παραμένει διαχρονικά ο πιο αξιόπιστος εγγυητής της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας. Σφράγισε την ιστορική πορεία της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια περισσότερο από κάθε άλλη πολιτική δύναμη, όντας πραγματικά πρωτοπόρα στην εξέλιξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, του οράματός μας για μια ισχυρή Ευρώπη και του κοινού μέλλοντος για όλους τους Ευρωπαίους.
Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία ως μέλος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού συνασπισμού κομμάτων, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος συνεχίζει με την ενεργή συμμετοχή της να αγωνίζεται για «περισσότερη», «καλύτερη» και πιο ισχυρή Ευρώπη. Αυτή την προσπάθεια πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί.
Τη δύσκολη μάχη των ευρωεκλογών θα τη δώσουμε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι, εκπέμποντας ένα ισχυρό μήνυμα. Ένα μήνυμα που θα εκφραστεί με θετική ψήφο από τους πολίτες της Πάρου, Αντιπάρου και όλων των Κυκλάδων υπέρ της Ν.Δ., υπέρ του Κώστα Καραμανλή, υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της πατρίδας μας. Για να ενισχύσουμε τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και να ισχυροποιήσουμε το σκοπό που διαπνέει το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Αυτός είναι ο κοινός αδιαπραγμάτευτος στόχος μας .
Θεωρώ λοιπόν χρέος μου, ως Βουλευτής Κυκλάδων, να συμμετέχω μαζί με όλους εσάς, για άλλη μία φορά, στην πρώτη γραμμή και αυτής της μάχης.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: