Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Πρωτοποριακή παροχή της ΑΝΕΚ LINES στους επιβάτες της με την υπογραφή της INTERAMERICAN


Η INTERAMERICAN και η ΑΝΕΚ Lines ανακοίνωσαν, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου, στο πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» της ΑΝΕΚ στον Πειραιά, την έναρξη συνεργασίας τους με το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα προστασίας «Ασφαλώς Μαζί».
Είναι μία μοναδική στο χώρο της ναυτιλίας δωρεάν παροχή της ΑΝΕΚ LINES προς όλους τους επιβάτες της. Το «Ασφαλώς Μαζί» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας από την INTERAMERICAN, ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους ταξιδιώτες της ΑΝΕΚ και ισχύει από την επιβίβασή τους στο πλοίο μέχρι και για 7 ημέρες μετά το ταξίδι.
Το πρόγραμμα «Ασφαλώς Μαζί» εξασφαλίζει, πέρα από τις βασικές παροχές της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας INTERAMERICAN, μια σειρά επιπλέον παροχών που θα βοηθήσουν τον επιβάτη και την οικογένειά του να αντιμετωπίσουν ολοκληρωμένα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας. Συγκεκριμένα, το «Ασφαλώς Μαζί» εξασφαλίζει σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη:
1. Επαναπατρισμό των μελών της οικογένειάς του που συνταξιδεύουν.
2. Φροντίδα των παιδιών του.
3. Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα.
4. Κάλυψη των εξόδων σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
5. Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό, εφόσον ταξιδεύει εκεί το πλοίο της ΑΝΕΚ.
Ακόμη, για κάθε πρόβλημα υγείας εν πλω, έως και 7 ημέρες μετά το ταξίδι, έμπειροι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων της INTERAMERICAN απαντούν στη Γραμμή Υγείας 1010, σε κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται στη διάθεση του ασφαλισμένου 24 ώρες το 24ωρο για να δώσουν υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες. Ειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει, αν κριθεί αναγκαίο, την οργάνωση και τον συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσοκομείο, ώστε να παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Κατά την παρουσίαση της συνεργασίας, ο κ. Γ.Σ.Βαρδινογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES, δήλωσε: «Η ΑΝΕΚ πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει μια μοναδική κάλυψη υγείας προς όλους τους επιβάτες της, κάνοντας το ταξίδι τους σίγουρο μέσω υπηρεσιών που φέρουν την υπογραφή μιας καθ’ όλα αξιόπιστης και καινοτόμου εταιρείας, της INTERAMERICAN».
Ο κ. Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, τόνισε: «Δύο μεγάλοι επιχειρηματικοί οργανισμοί, με ηγετική θέση ο καθένας στον χώρο τους, συμπράττουν για να προσφέρουν ξέγνοιαστο ταξίδι στους επιβαίνοντες στα πλοία της ΑΝΕΚ, με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας. Εμείς στην INTERAMERICAN γνωρίζουμε πολύ καλά την αξία αυτής της παροχής για την υγεία και τη ζωή των ασφαλισμένων μας, από το πλήθος των περιστατικών που έχουμε αντιμετωπίσει στα 18 χρόνια λειτουργίας αυτής της υπηρεσίας».
Η Άμεση Ιατρική Βοήθεια της INTERAMERICAN, με πολυετή πείρα στον τομέα, ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις δύσκολες περιπτώσεις ενός αιφνίδιου προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος. Η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική υποδομή της και οργανώνει τη μεταφορά με τα δικά της μέσα. 17 ιδιόκτητα ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα, 1 υγειονομικό αεροπλάνο και 70 μόνιμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: