Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ο Νικήτας Τριβυζάς για το κλειστό στον Αρχίλοχο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και φίλοι
Με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μάθαμε ότι ένα όνειρο πολλών ετών για την ευρύτερη περιοχής μας, η ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου στο χώρο του δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας, θα γίνει πραγματικότητα.
Για εμάς τους ανθρώπους που έχουμε δώσει πολύ από τον χρόνο μας στην ενασχόληση με τον αθλητισμό και κυρίως με τον Μπάσκετ ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Η ανακοίνωση του βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ κ. Γιάννη Βρούτση για την εξέλιξη και το πόσο κοντά είμαστε στην πραγματοποίηση ενός ονείρου, μας κάνει πολλαπλά χαρούμενους. Ένα έργο που ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 2.170.000 ευρώ.
Θέλω να αναφερθώ και να ευχαριστήσω όλους όσους κατά καιρούς ασχολήθηκαν με το ζήτημα αυτό και τελικά βοήθησαν για την πραγματοποίηση του. Τον κ. Τάσο Τζιώτη και το τότε κοινοτικό συμβούλιο Μάρπησσας που με τις ενέργειες τους έβαλαν τις βάσεις και με πολλούς αγώνες δρομολόγησαν τις μετέπειτα εξελίξεις.
Το Δήμαρχο Πάρου κ. Βλαχογιάννη που έθεσε το αίτημα αυτό της Μάρπησσας στον κ. Υπουργό Παιδείας Ε. Στυλιανίδη, που με τη σειρά του το έκανε δεκτό και φρόντισε για την υλοποίηση του αιτήματος μας.
Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τον νέο Υπουργό Παιδείας κ. Σπηλιωτόπουλο που φρόντισε να μην υπάρχουν εμπόδια, τον Πρόεδρο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Ο.Σ.Κ για την άμεση ανταπόκριση τους.
Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, τον βουλευτή κ. Γιάννη Βρούτση τον άνθρωπο που πραγματικά όλο αυτό το διάστημα με το ενδιαφέρον και τις ενέργειες του, για τις οποίες μας κρατούσε ενήμερους, το μεγάλο αυτό έργο γίνεται πραγματικότητα.
Αυτό που μας απομένει είναι να συνεχίσουμε την παρακολούθηση της εκτέλεσης του έργου από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της οποίας το άμεσο ενδιαφέρον, δια του Νομάρχου κ. Μπάιλα θεωρούμε δεδομένο και τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτό, ώστε το έργο να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, για να δώσουμε την δυνατότητα στη μαθητική κοινότητα του δημοτικού σχολείου αλλά και της αθλητικής κοινότητας της Μάρπησσας και της Πάρου γενικότερα, να ασχοληθεί με τον αθλητισμό κάτω από άριστες συνθήκες.
Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι πρέπει από τώρα να ασχοληθούμε με τα ζητήματα που αφορούν τον οργανισμό λειτουργίας και συντήρησης του, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει για να μπορέσουμε ένα τόσο μεγάλο έργο για την περιοχή μας, να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και εμάς τους ίδιους.
Μάρπησσα, 26η Ιουνίου 2009
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Νικήτας Τριβυζάς
Τοπικός Σύμβουλος Τ.Δ. Μάρπησσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: