Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

"Δίνω ζωή στην ακτή μου"


Ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης
«Εθελοντικός καθαρισμός ακτής του Ηρακλείου Κρήτης
από τη SUPERFAST FERRIES»
Η SUPERFAST FERRIES, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με κεντρικό σύνθημα «Δίνω ζωή στην ακτή μου» έδωσε το ηχηρό παρόν στο Ηράκλειο της Κρήτης, τηρώντας για άλλη μία φορά τη δέσμευσή της να συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία των Ελληνικών ακτών.
Για το λόγο αυτό στελέχη της εταιρείας βρέθηκαν την 20η Ιουνίου στην Κρήτη για τον εθελοντικό καθαρισμό μίας εκ των πολυσύχναστων παραλιών του Ηρακλείου, της Αμουδάρας.
Προσανατολισμένοι στην ανάγκη ευαισθητοποίησης των νέων και αποτύπωσης στη συνείδησή τους της προστασίας και διαφύλαξης των ακτών μας, η SUPERFAST FERRIES προσκάλεσε τους νεαρούς αθλητές του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «Ηράκλειο» να συμμετάσχουν στον εθελοντικό καθαρισμό, ώστε από κοινού να «Δώσουν ζωή» στην ακτή του Ηρακλείου.
Η συγκέντρωση των παιδιών έγινε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού Ομίλου και αφού μοιράστηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, η ομάδα ξεκίνησε για την παραλία της Αμουδάρας. Το μεσημέρι σε μια μικρή γιορτή με φαγητό και μουσική που στήθηκε σε ιδιωτικό χώρο της παραλίας, εργαζόμενοι της εταιρείας, αθλητές και φορείς του Ομίλου, μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους, ενώ οι μικροί εθελοντές παρέλαβαν και ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι οικολογίας, δώρο από τη SUPERFAST FERRIES. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γαζίου και ο Δήμαρχος Αλικαρνασσού.
Η SUPERFAST FERRIES, μέλος της ATTICA GROUP που ταξιδεύει το Αιγαίο και έρχεται σε επαφή με τον παράκτιο πλούτο των νησιών μας, πιστεύει πως η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια συνειδητή ατομική συμπεριφορά και έχει ως μέλημά της την ευαισθητοποίηση της νεολαίας, η οποία θα κληθεί να διαχειριστεί το μέλλον της.
Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό την 1η Ιουνίου η Blue Star Ferries, επίσης μέλος του Ομίλου ATTICA GROUP, είχε βρεθεί στη Νάξο για τον εθελοντικό καθαρισμό δύο παραλιών της Χώρας του νησιού, της Γρόττας και του Αγίου Γεωργίου.
Αθήνα, 24 Ιουνίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: