Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

"ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ."




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 3.6.2009

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.


Ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλου, πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία ενόψει των ευρωεκλογών το Σάββατο 30 Μαΐου στον κινηματογράφο «REX» στην Παροικία της Πάρου.

Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, περίπου 450 Παριανοί και Αντιπαριώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του βουλευτή, αλλά και ο παλμός που έδωσαν με τις ομιλίες τους ο Γιάννης Βρούτσης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες την 7η Ιουνίου.

Ο Γιάννης Βρούτης απευθυνόμενος στην μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Με την ψήφο μας στις 7 Ιουνίου λέμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας, στην ευημερία των Κυκλάδων, στις μεταρρυθμίσεις, στον πρωθυπουργό μας Κώστα Καραμανλή, ο οποίος με όραμα και αποφασιστικότητα, σχεδιάζει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες. Αντάξιο των Κυκλάδων, αντάξιο της Πάρου και της Αντιπάρου. Η επιλογή μας είναι δεδομένη. Έχουμε διαλέξει το δύσκολο δρόμο, το δρόμο της ευθύνης, το δρόμο που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών. Το δρόμο του εθνικού συμφέροντος και το δρόμο αυτό δεν τον εγκαταλείπουμε. Στο δρόμο αυτό συνεχίζουμε σταθερά. Δεν μας φοβίζει το πολιτικό κόστος. Πάνω απ’ όλα βάζουμε το κοινωνικό σύνολο, πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον. Αυτή είναι η ιστορική θέση της παράταξής μας. Συνεχίζουμε τη σταθερή πορεία της κυβέρνησης Καραμανλή.



Αυτή τη δύσκολη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί. Το χρωστάμε στην ιστορία της μεγάλης αυτής παράταξης, της παράταξης των μεγάλων εθνικών επιλογών».

«Οι θέσεις μας για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης ήταν και είναι ξεκάθαρες. Θέλουμε μια Ευρώπη με ενιαία φωνή και ισχυρή διεθνή παρουσία. Θέλουμε μια Ευρώπη που διαμορφώνει αποτελεσματικές πολιτικές απέναντι στις μεγάλες παγκόσμιες προσκλήσεις. Τη διεθνή οικονομική κρίση, την προστασία του περιβάλλοντος, την παράνομη μετανάστευση. Θέλουμε μια Ευρώπη που διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για τους πολίτες της. Μια Ευρώπη περισσότερο κοινωνική, περισσότερο ανθρώπινη. Θέλουμε μια ισχυρή Ευρώπη που να προωθεί ιδιαίτερες πολιτικές για τα νησιά μας. Η Ελλάδα έχει τεθεί μετά από πρόταση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή επικεφαλής της πρωτοβουλίας για τα ευρωπαϊκά νησιά και έχει αναλάβει το συντονισμό της ιδιαίτερα αυτής σημαντικής πολιτικής προσπάθειας», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Πριν από την εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση, ο Βουλευτής Κυκλάδων συνόδευσε τον Υπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Παναγία Εκατονταπυλιανής, όπου σε μια ιστορική στιγμή για το νησί, υπεγράφη μεταξύ του Αγίου Ηγουμένου της Λογγοβάρδας και της ΔΕΠΑΝΟΜ η προγραμματική σύμβαση μεταξύ εκκλησίας και υπουργείου Υγείας για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου της Πάρου. Η Πάρος και η Αντίπαρος αποκτούν το δικό τους νοσοκομείο. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για τα δυο νησιά μας, προϋπολογισμού 11 εκ ευρώ, γίνεται πραγματικότητα. Ο κ. Αβραμόπουλος έχει δεσμευθεί το έργο να ολοκληρωθεί σε δυο χρόνια και η θεμέλιος λίθος, μετά τις σχετικές διαδικασίες, θα τεθεί σε 2,5 περίπου μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: