Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

1.000 και πλέον Παριανοί και επισκέπτες στη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη




«ΟΙΚΟ - ΛΟΓΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ»
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε το «Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης» στα πλαίσια του πρώτου «Οικο - λογικού Φεστιβάλ στο Πάρκο», το Σάββατο 25 Ιουλίου, στην παραλία του Καθολικού, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, συνοδευόμενη από την Μελίνα Ασλανίδου και επταμελή μπάντα, παρουσίασε αγαπημένες της επιτυχίες, αλλά και τραγούδια από το τελευταίο της cd.
Οι χίλιοι και πλέον παριανοί και επισκέπτες του νησιού που βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν ένα πραγματικά εξαιρετικό πρόγραμμα σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.
Το «Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης» θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους χορηγούς του φεστιβάλ (την εταιρία Blue Star Ferries, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τα ξενοδοχεία Porto Paros και Porto Paros Villas, το ξενοδοχείο ΣΕΝΙΑ και το Anemomylos Alexander Travel) και στην ομάδα των 30 εθελοντών που δούλεψαν υποδειγματικά, και ακούραστα φρόντισαν για την πραγματικά άψογη διοργάνωση και πραγματοποίηση της συναυλίας.
*Ευχαριστούμε τον κ. Φραγκίσκο Κεφάλα (Photo Frank - Μάρπησα) για τη φωτογραφική κάλυψη της συναυλίας.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ
Η βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, την Πέμπτη 6 Αυγούστου, θα είναι ξεχωριστή στο θέατρο του Πάρκου, καθώς δύο από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, θα μας χαρίσουν μουσικές τους από το χώρο του κινηματογράφου και του τραγουδιού, με τη σαγηνευτική φωνή της Έλλης Πασπαλά, την εξαιρετική μπάντα Ορχήστρα του Δρόμου και τη νέα αποκάλυψή τους Ματούλα Ζαμάνη.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα έχει τιμηθεί με το πρώτο Βραβείο Μουσικής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την μουσική της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα» του Τάσου Μπουλμέτη, (πλατινένιος δίσκος), έχει συνθέσει μουσική για το ντοκιμαντέρ της Λυδίας Καρρά «Φωνή Αιγαίου», για τις ταινίες «BABAM VE OGLUM» («Soundtrack της Χρονιάς» από το Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου) και «ULAK» του Τούρκου σκηνοθέτη Cagan Irmak, έχει υπογράψει τη μουσική σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πρόσφατα έγραψε τη μουσική για την πολυσυζητημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεγάλοι Έλληνες».
Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ.
Τα σημεία πώλησης είναι τα παρακάτω:
ΝΑΟΥΣΑ: Καταστήματα ΤΑΝΤΑΝΗΣ, ΦΑΙΔΡΑ, Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΠΑΡΙΑ ΛΕΞΙΣ, ΣΑϊΤΑ
ΠΑΡΟΙΚΙΑ: ΚΔΕΠΑΠ, Καταστήματα AUDIOPHILE
ΜΑΡΠΗΣΣΑ: Photo Frank
ΛΕΥΚΕΣ: Καφέ "ΡΑΜΝΟΣ"
ΔΡΥΟΣ: «Το Περιβόλι του Γιαλού»
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6936670552 και 6974903604 και στο email parko@paros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: