Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Πρόταση για αναβολή των θεμάτων...

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΝΑΞΟΣ 30/07/2009

ΠΡΟΣ: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κύριε Πρόεδρε του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων, κυρίες και κύριοι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι. Αφορμή για την παρούσα επιστολή είναι μια πρόταση που θέλουμε να καταθέσουμε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο σχετικά με το μέγα θέμα που μας απασχολεί και έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, αυτό της ίδρυσης πολυκαταστημάτων στα νησιά μας. Ζητάμε σε επόμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο να συζητηθεί το θέμα αυτό και να κατατεθούν όλες οι προτάσεις και οι θέσεις όλων των εμπλεκομένων και να παρθούν κάποιες αποφάσεις που θα τηρηθούν στο μέλλον. Όπως γνωρίζετε κάθε φορά που κατατίθεται αίτηση ίδρυσης πολυκαταστήματος δημιουργείται μια μεγάλη αναταραχή στους επαγγελματίες πιέζοντας αφόρητα και με το δίκιο τους τους Εμπορικούς Συλλόγους των Κυκλάδων με αποτέλεσμα πολύς χρόνος και χρήματα από την πλευρά των Συλλόγων να χάνεται σε ενέργειες (Δικηγόροι, ταξίδια, παραστάσεις κ.λπ.)ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλα πράγματα προς όφελος των επαγγελματιών μελών μας και του τόπου μας.
Όλα τα παραπάνω είχαμε σκοπό να σας τα καταθέσουμε και προφορικά στην σημερινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου (30/7/2009) παράλληλα με τις θέσεις μας για τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης (θέματα 6ον, 7ον, 8ον ) που αφορούν άδειες ίδρυσης πολυκαταστημάτων. Η παρουσία μας όμως στο σημερινό Νομαρχιακό Συμβούλιο δεν θα πραγματοποιηθεί μετά από την δήλωση του κ. Νομάρχη στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, του κ. Αντινομάρχη και του Γραμματέα του Νομαρχιακού Συμβουλίου προς τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου και προεδρεύοντας των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων, ότι λόγω έλλειψης γνωμοδοτήσεων και λοιπών στοιχείων στους σχετικούς φακέλους τα θέματα αυτά δεν θα συζητηθούν στο παρόν Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Ευχόμαστε σε επόμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο να υπάρχει το θέμα της πρότασης μας «Αντιμετώπιση των πολυκαταστημάτων στα νησιά μας» και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας τεκμηριωμένα προς το σώμα.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι
Και καλή συνεργασία.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΥΛ. ΠΑΓΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: