Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

“Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε…..”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΡΟΥ- ΜΥΚΟΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά αναγκαζόμαστε να υπερασπιστούμε το αυτονόητο. Ο νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της Π.Κ. Σύρου και Μυκόνου του Συνασπισμού, Ηλίας Αθυμαρίτης, ενεργώντας πρώτα ως ενσυνείδητος και ενεργός πολίτης και έπειτα ως πολιτικό πρόσωπο εξέφρασε την αγωνία του για όσα συμβαίνουν στη Μύκονο αρνούμενος να εθελοτυφλήσει μπροστά στα προβλήματα του νησιού.
Με αφορμή την τουλάχιστον περίεργη μετάθεση της κ. Θεολoγίτου, που πέρα από την ιδιότητα της υπάλληλου της νομαρχίας φέρει και αυτές της νομαρχιακής συμβούλου της παράταξης του κ. Μπάιλα και της αναπληρώτριας γραμματέας Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, και την καταγγελία από την πλευρά του Ηλ. Αθυμαρίτη των μεθοδεύσεων που οδήγησαν τον κ. νομάρχη σε αυτή την απόφαση , ο δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κουσαθανάς-Μέγας ανακάλυψε στο πρόσωπο του Ηλία Αθυμαρίτη τον εσωτερικό εχθρό που υπονομεύει το νησί. Η πολιτική ζωή δεν πρέπει παρουσιάζει μια εξιδανικευμένη εικόνα των νησιών μας και είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε εποικοδομητικά με συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής μας ζωής, όπως πράττει ο Ηλ. Αθυμαρίτης και με τις τελευταίες παρεμβάσεις του.
Επειδή η σιωπή σε αυτές τις περιπτώσεις εξισώνεται με αποδοχή και ο τοπικός ΣΥΝ παρεμβαίνει είτε ως Πολιτική Κίνηση είτε μέσω των μελών του σε κάθε ζήτημα που αφορά τις τοπικές κοινωνίες της Σύρου και της Μυκόνου κατά συνέπεια στηρίζει πλήρως όλες τις ενέργειες του Ηλία Αθυμαρίτη και καταδικάζει τις απαράδεκτες πολιτικές επιθέσεις που έγιναν τελευταία στο πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: