Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Θετικές εξελίξεις για το "Λογγοβάρδειο Νοσοκομείο Πάρου-Αντιπάρου"

Δημοσιεύεται αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για το έργο κατασκευής του «Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου Πάρου - Αντιπάρου». Η περίληψη διακήρυξης του διαγωνισμού στάλθηκε ήδη στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στο Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009 ορίσθηκε ως η ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού «Μελέτη, έργο κατασκευής οικοδομικών εργασιών και προμήθειας εγκατάστασης ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού». Το συνολικό κόστος του έργου κατασκευής του «Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου Πάρου-Αντιπάρου» φθάνει τα 11 εκατ. ευρώ και θα είναι έτοιμο σε 24 μήνες από την ημερομηνία ανάθεσης του έργου στον ανάδοχο που θα το κατασκευάσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πάρου την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα παραβρεθεί και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Χρίστος Στάντζος. Ο κ. Στάντζος ήταν αυτός που έδωσε έγγραφη απάντηση στον πολιτικό μηχανικό κ. Απόστολο Χασιώτη όταν ο τελευταίος είχε στείλει επιστολή στον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην υπόθεση του «Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου Πάρου - Αντιπάρου».

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου για τη «συζήτηση και λήψη απόφασης για την πορεία υλοποίησης του έργου “Κατασκευή Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου Πάρου - Αντιπάρου”», αναμένεται να παραβρεθεί και ο πολιτικός μηχανικός κ. Απόστολος Χασιώτης, ο οποίος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι έχει λόγους για να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά , το νοσοκομείο κανει 11 εκατ. ευρώ. Και το πρόβλημα τόσα χρόνια ήταν ένα χωράφι στη μέση του πουθενά αξίας 100.000 ευρώ???.
Μου φαίνεται ότι πάνω στις ανάγκες μας . κάποιοι θα κονομήσουνε ΠΟΛΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

REMAX-TE THN ΠΑΡΟ