Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ο ΧΟΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ - ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ


Πολύ επιτυχημένα πλαισίωσε, για πολλοστη φορά, την ετήσια Γιορτή Ψαριού - Κρασιού ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου. Το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου 2009 συμμετείχε με δύο ομάδες ενηλίκων χορευτών στην εκδήλωση που διοργανώνει το Δημοτικό Διαμέρισμα Νάουσας, παρουσιάζοντας με πολύ κέφι και ζωντάνια χορούς από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν ο Παναγιώτης Σπύρου και η Μαρουσώ Κονταράτου. Τους χορευτές συνόδεψαν μουσικά οι Μανώλης Δελέντας (βιολί), Μανώλης Σιφναίος (λαούτο) και τραγούδησε η Αγγελική Σκιαδά. Η παρουσίαση του ΧΟΝ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με τους χορευτές να κατεβαίνουν από τη σκηνή και να χορεύουν μαζί με τους παρευρισκόμενους, παριανούς και επισκέπτες του νησιού μας.

Ο Όμιλος ευχαριστεί το Δ.Δ Νάουσας και την Πρόεδρό του Μαρία Τριπολιτσιώτου Τσουνάκη για την πρόσκληση και τη διοργάνωση.

ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουνίου 2009 ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου έδωσε την πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες για το φετινό καλοκαίρι παραστάσεις του, στον κατάμεστο από κόσμο προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στη Νάουσα. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τις Κυκλάδες (Νάξο, Αμοργό, Σέριφο και αφιέρωμα στον Παριανό γάμο), το Ιόνιο (Ζάκυνθο και Κεφαλονιά) και τα Δωδεκάνησα (Τήλο - Λέρο). Η καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος ήταν των χοροδιδασκάλων Παναγιώτη Σπύρου και Μαρουσώς Κονταράτου. Συμμετέχουν οι μουσικοί Μανώλης Δελέντας και Μανώλης Σιφναίος, ενώ τα τραγούδια ερμήνευσε η Βούλα Κρητικού. Ο ΧΟΝ ευχαριστεί τον κόσμο που τον τίμησε τόσο δυναμικά με την παρουσία του, φέρνοντας στο μυαλό παλιότερες εποχές από το ξεκίνημα του συλλόγου.
*Η επόμενη παράσταση στον ίδιο χώρο θα δοθεί στις 2 Αυγούστου.

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος
Υπεύθυνος επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: