Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009

Όχι κύριε Χασιώτη!..

Πάρος 15 Ιουλίου 2009

Δημ. Τοπ. Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου:
Όχι κύριε Χασιώτη!..

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου εκφράζει την αγανάκτησή της για τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την ένσταση που προτίθεται να υποβάλει στο Σ.τ.Ε. ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Χασιώτης και που απειλεί να αναβάλει επ’ αόριστον την ανέγερση του νέου νοσοκομείου Πάρου - Αντιπάρου.
Για τις οποιεσδήποτε ενστάσεις που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επικαλεστεί ο κ. Χασιώτης στην προσφυγή του στο Σ.τ.Ε. περί του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του χώρου ανέγερσης του νοσοκομείου, στο θέμα απαντά, και πιστεύουμε σωστά, ο φορέας κατασκευής του που είναι η ΔΕΠΑΝΟΜ του Υπουργείου Υγείας.
Αυτό που εμείς γνωρίζουμε, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού των νησιών μας, είναι ότι ένα έργο πνοής και ύψιστης σημασίας για τα νησιά μας κινδυνεύει να ματαιωθεί από μια ατυχή ενέργεια κάποιου «συμπολίτη» μας. Αυτό που θα θέλαμε να «συμβουλέψουμε» τον αγαπητό κ. Χασιώτη είναι να μη θέσει εν αμφιβόλω την ανέγερση του νοσοκομείου και υποσκάψει με τον τρόπο αυτό το νησί που σήμερα και αύριο θα φιλοξενεί τον ίδιο και τα παιδιά του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν κρύβονται συμφέροντα πίσω από την ενδεχόμενη προσφυγή του κ. Χασιώτη στο Σ.τ.Ε.
Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε στον αγαπητό «συμπολίτη» μας ότι αν προχωρήσει στις ενέργειές του -πέραν του οποιουδήποτε δικαίου που ενδεχομένως έχει- η πράξη του ηθικά θα αποτελέσει casus belli (αιτία πολέμου) για τους Παριανούς και τους Αντιπαριώτες.
Πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και ο κ. Χασιώτης θα καταλάβει έστω και την τελευταία στιγμή το πρόβλημα που θα δημιουργήσει στα νησιά μας η ενέργειά του και θα πράξει αναλόγως.
Από το γραφείο Τύπου
και Δημοσίων Σχέσεων
της Δημ. Τοπικής Οργάνωσης
Ν.Δ. Πάρου - Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: