Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

«5η ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Η ΠΟΛΥΞΕNΗ ΣΑΡΡΗ»



Ναυτικός Όμιλος Πάρου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάρος 25-08-2009
Την πέμπτη Θέση (5η) στον κόσμο κατέκτησε η αθλήτρια μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Optimist που έγινε από τις 04 έως και τις 15 Αυγούστου 2009 στο Niteroi Βραζιλίας. Είναι η μεγαλύτερη διάκριση αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πάρου μέχρι σήμερα.
Συγχαρητήρια Πολυξένη, μας έχεις κάνει περήφανους, τον όμιλό σου, το νησί σου και την χώρα σου.
Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί προέρχεται από μια αθλήτρια που ζει σε νησί, στην Περιφέρεια δηλαδή, προπονείται σε έναν Όμιλο με ελλιπέστατες υποδομές σε έμψυχο και άψυχο υλικό ο οποίος, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης λόγω και της παρουσίας ενός προπονητή που τον έβαλε σε αυτή την διαδικασία, τον κ. Βασίλη Σωτηρίου που τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη τους χορηγούς μας, οι οποίοι πάνω απ΄ όλα πίστεψαν στην προσπάθεια που γίνεται και την υποστήριξαν.
Η ευθύνη που προκύπτει για τον όμιλό μας μετά από την θετική πορεία και τα πολύ καλά αποτελέσματα, είναι πολύ μεγάλη.
Άμεση είναι η ανάγκη να εξελιχθεί για την βελτίωση των εγκαταστάσεών μας με σκοπό να γίνει η Πάρος Ιστιοπλοϊκό κέντρο.
Τα αποτελέσματα ενισχύουν την άποψη αυτή. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι φορείς να μην μείνουν για μια φορά ακόμη στα λόγια.

Η ΠΑΡΟΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ
Πολύ καλή παρουσία είχαμε και στο ομαδικό όπου η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 5η θέση δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την συστηματική δουλειά που γίνεται σε διάφορους ομίλους στην χώρα μας.
Με τον θρίαμβο αυτό αποχαιρετά η Πολυξένη την κατηγορία Optimist που τόσες επιτυχίες της έχει χαρίσει, ελπίζουμε στο μέλλον η επόμενη κατηγορία που θα αγωνιστεί να της προσφέρει ακόμα περισσότερες χαρές.
Ο προπονητής του Ν.Ο.Π. κ. Βασίλης Σωτηρίου δήλωσε:
“Η πρώτη παρουσία του Ν.Ο.Π. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist έφερε την πέμπτη θέση. Ευελπιστούμε σε επόμενη συμμετοχή να ανεβάσουμε τον πήχη λίγο ακόμη. Ευχαριστώ θερμά την Ομοσπονδία που στηρίζει την Περιφέρεια και το αποτέλεσμα της Πολυξένης είναι τρανή υπόδειξη. Ευχαριστώ θερμά και τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Βαγγέλη Ατζεμνιάν με τον οποίο είχα άψογη συνεργασία”.
Ο Ν.Ο.Π. ευχαριστεί τους χορηγούς του:
 Την ναυτιλιακή εταιρεία BLUE STAR FERRIES
 Την εταιρεία ΜAGIC MARINE
 Τον κ. Μπίσια Κωνσταντίνο
 Την εταιρεία “Μ. ΒΕΡΔΟΥΚΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.” - “GOODY'S”
 Την εταιρεία DSK FOILS

Δεν υπάρχουν σχόλια: