Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Θανάσιμος τραυματισμός 80χρονου σε τροχαίο

Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων
Δελτίο Τύπου
Ερμούπολη, Κυριακή 9 Αυγούστου 2009
Την 9-8-2009 στην νήσο Πάρο έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ημεδαπού, που επέβαινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Ειδικότερα στις 08:30 ώρα σήμερα (Κυριακή 9-8-2009), ημεδαπός ηλικίας 80 ετών, κάτοικος Πάρου, οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο, ενώ βρισκόνταν στο όγδοο (8ο) χλμ της επαρχιακής οδού Παροικιάς - Αγκαιριάς Πάρου στην προσπάθειά του να εισέλθει σε κάθετη αγροτική οδό, εισήλθε στο αντίθετο τεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Δ.Χ.Ε. (ΤΑΧΙ), που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 56 ετών κάτοικος Πάρου, με αποτέλεσμα, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.
Οδηγός του Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου, συνελήφθη και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία ενώ πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Σύρου.
Ο οδηγός του δικύκλου δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Συλλήψεις
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009 και ώρα 21:30 στην περιοχή Αντιπάρου συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Α.Δ. Κυκλάδων ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών μόνιμος κάτοικος Αγίας Παρασκευής - Αττικής που παραθέριζε στην περιοχή για παράβαση Ν.3459/2006 "Περί Ναρκωτικών". Ειδικότερα:
Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν στον ανωτέρω ημεδαπό βρήκαν επθιμελώς κρυμμένη στην τσέπη του παντελονιού του, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (5,1) γραμμαρίων κατεργασμένης ινδικής κάνναβης (σοκολάτα).
Ανωτέρω ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.
Στην εδαφική αρμοδιότητα του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 και ώρα 21:30 συνέλαβαν στην περιοχή Παροικία - Πάρου έναν ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά ποσότητα (0,6) γρ. ναρκωτικής ουσίας, ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: