Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

«Οι περίεργοι αυτοί κυβερνήτες μας»

«Αγαπητοί συμπολίτες

Το πρώτο εξάμηνο του 2004, παρουσίαζε το ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ το ΧΡΕΟΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας στα 168,5 δις ευρώ.
Με το καλημέρα στην εξουσία, τον Μάρτη του 2004 η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή δανείζεται 9,5 δις ευρώ με πρόσχημα την περαίωση των Ολυμπιακών έργων και την διενέργεια των Ολυμπιακών αγώνων.
Εάν αγαπητοί συμπολίτες από τα 168,5 δις ευρώ αφαιρέσουμε τα 9,5 δις ευρώ, μας μένουν 159 δις ευρώ.
Αυτά τα 159 δις ευρώ, αγαπητοί συμπολίτες, είναι χρέος που διαμορφώθηκε από την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μέχρι τον Μάρτη του 2004 από όλες τις κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της περίεργης εκείνης συγκυβέρνησης Ν.Δ. – Κ.Κ.Ε. – Ε.Α.Ρ., 1989-1993 που άφησε πίσω της 16 ποσοστιαίες μονάδες έλλειμμα και 18% πληθωρισμό (αγαπητοί συμπολίτες χρεώνω όλη την περίοδο στις κομ. νομενκλατούρες του Κ.Κ.Ε. και της Ε.Α.Ρ., γιατί θεωρώ τα στελέχη τους, συναυτουργούς της τεράστιας ζημιάς που υπέστη η πατρίδα μας την περίοδο 1989-1993).
Εάν αγαπητοί συμπολίτες το χρέος της πατρίδας μας διαμορφωθεί στο τέλος του 2009 στα 330 δις ευρώ, όπως προβλέπουν οικονομικοί κύκλοι, τότε η παρούσα κυβέρνηση θα έχει καταφέρει σε πεντέμιση χρόνια να χρεώσει την πατρίδα μας με 31 δις ευρώ περισσότερα από ότι την χρέωσαν οι κυβερνήσεις 60 χρόνων, δηλαδή αγαπητοί συμπολίτες 330-159=171 δις ευρώ. Θα έχουν προσθέσει στο χρέος της πατρίδας μας στο τέλος του 2009 οι περίεργοι αυτοί κυβερνήτες μας.
Τώρα, αγαπητοί συμπολίτες, εάν στα 171 δις ευρώ προσθέσουμε τους έμμεσους και άμεσους φόρους των τελευταίων πεντέμιση χρόνων και τις εισροές από την Ε.Ε. θα φτάσουμε σε μια ιλιγγιώδη χρηματική μάζα, που αν τη διαιρέσουμε δια 11.000.000 που είμαστε οι Έλληνες θα έπρεπε να είχαμε ντύσει με πάφιλες χρυσού τα πορτοπαράθυρά μας.
ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΤΕ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΥΓΕΙΑ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΟ;
ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Τριανταφυλλόπουλε, Χατζηνικολάου, Τράγκα και άλλοι και εσύ ΩΡΕ ΜΕΓΑΛΟΣΑΤΥΡΙΣΤΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΚΕΝΤΡΑΡΙΣΤΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΦΕΥΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΙ.
Γιώργος Πατσιώτης».

1 σχόλιο:

ωλιαρος είπε...

όσο και να διαφωνεί κανείς με τις επιλογές της ηγεσίας της Αριστεράς το 89 δεν μπορεί να ανεχτεί την πλαστογράφηση της ιστορίας από τον κ.Πατσιωτη Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-Συνασπισμού άρχισε 1 Ιουλίου 1989
και έλαβε τέλος 7 Οκτωβρίου στις εκλογές της 5 Νοεμβρίου προέκυψε η οικουμενική με συμμετοχή και του (ΚΛΕΦΤΗ)ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και στις 8 Απριλίου του 1990 η ΝΔ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Θεοδώρου Κατσίκη