Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2009

Η ANEK LINES στηρίζει το Κρητικό Ελαιόλαδο & την Κρητική Διατροφή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χανιά 6-8-2009

Από σήμερα το ελαιόλαδο, που από τα πανάρχαια χρόνια αποτελεί το βασικότερο συστατικό της κρητικής διατροφής και ένα από τα μυστικά της μακροζωίας, παρέχεται δωρεάν στους επιβάτες της ΑΝΕΚ LINES.
Η ΑΝΕΚ στηρίζοντας τα οφέλη της Κρητικής Διατροφής, προσφέρει δωρεάν μία συσκευασία των 500 ml, Κρητικού Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου σε όλους του επιβάτες, που πραγματοποιούν λογαριασμό άνω των 20 € στην τραπεζαρία των πλοίων Κρήτης & Αιγαίου και άνω των 25 € στα πλοία της Αδριατικής.
Η ΑΝΕΚ από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της στηρίζει ενεργά τα ντόπια προϊόντα.
- Προωθεί, μέσα από τα καταστήματα των πλοίων της, που ταξιδεύουν σε 50 περίπου λιμάνια της Ελλάδας και του εξωτερικού, μεγάλο αριθμό ντόπιων προϊόντων.
- Τέλος, στηρίζει την κουζίνα της κατά κύριο λόγο στην Κρητική διατροφή, στο σύνολο των πλοίων της.
Η ΑΝΕΚ LINES ανεβάζει συνεχώς τον πήχη των υψηλών – ποιοτικών ταξιδιωτικών προδιαγραφών. Έτσι, μετά το πρωτοποριακό πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας «Ασφαλώς Μαζί», που προσφέρει δωρεάν προς όλους τους ταξιδιώτες της, καινοτομεί ξανά:
Με αυθεντική κρητική φιλοξενία η ΑΝΕΚ παρέχει δωρεάν στους επιβάτες της μία συσκευασία Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου, πρεσβεύοντας, παράλληλα, την μακραίωνη ποιότητα των προϊόντων της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: