Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2009

«ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘYΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».


Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την χώρα, είπαμε την αλήθεια στους πολίτες για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος. Επιλέγουμε το δύσκολο δρόμο, το δρόμο της ευθύνης, το δρόμο που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών, πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η Οικονομία είναι σήμερα η πιο επείγουσα εθνική υπόθεση. Οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης δεν αντιμετωπίζονται με όμορφα και μεγάλα λόγια. Απαιτούν γενναίες και πολλές φορές όχι ανώδυνες αποφάσεις.

Ο Κώστας Καραμανλής, όπως όφειλε ως πραγματικός ηγέτης, ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών για να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα σε συγκεκριμένες δράσεις και δύσκολες αποφάσεις για την οικονομία. Δεν δίστασε μπροστά στην ανεύθυνη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο μέχρι το Φεβρουάριο με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία θα ήταν καταστροφική για την οικονομία και τον τόπο.

Ήρθε η ώρα του πολίτη. Οι Κυκλαδίτισες και οι Κυκλαδίτες έχουν την ωριμότητα και την υπευθυνότητα να κρίνουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά και το καλό του τόπου μας. Ήρθε η ώρα να επιλέξουν ποιος είναι πιο αξιόπιστος και ικανός για να αντιμετωπίσει τα πραγματικά τους προβλήματα.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια ανάπτυξης των Κυκλάδων που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρω τα προβλήματα στο δρόμο για το μέλλον των Κυκλάδων. Μαζί θα τα αντιμετωπίσουμε. Μαζί πηγαίνουμε τις Κυκλάδες μπροστά. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει στις Κυκλάδες .Ένα έργο που αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της πολιτικής μας συνέπειας και αξιοπιστίας. Ένα έργο που με κάνει να πιστεύω ότι οι Κυκλαδίτισες και οι Κυκλαδίτες θα το αναγνωρίσουν και θα συσπειρωθούν για μία ακόμη φορά κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε και αυτή τη μάχη που θα είναι νικηφόρα για το καλό των Κυκλάδων ! Για το καλό της Ελλάδας!
Και σε αυτή τη μάχη δηλώνω παρόν ,στην πρώτη γραμμή του αγώνα δίπλα ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: