Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Η Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους























Το blog του "Παριανού Τύπου" δημοσιεύει σήμερα ολόκληρη τη γνωμοδότηση (277/2009) του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ε' Τμήματος - Συνεδρίαση 29 Ιουνίου 2009) σύμφωνα με την οποία ο διορισμός της κ. Βάσως Σκαραμαγκά ως προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου χαρακτηρίστηκε παράνομος.
Ήδη πληροφορίες του blog μας αναφέρουν πως την ερχόμενη εβδομάδα, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης θα προτείνει τον νέο πρόεδρο. Ήδη κάποια ονόματα, για τη θέση του προέδρου, έχουν ακουστεί και έχουν αναφερθεί από το blog μας σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με επιστολή της, η πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου Βαρβάρα Φαρούπου - Μανέτα -που έχει φθάσει στα χέρια του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων του Δήμου- παίρνει θέση στις τελευταίες εξελίξεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου και σημειώνει πως λόγο για τον νέο πρόεδρο, πριν προταθεί από τον Δήμαρχο, θα πρέπει να έχουν και τα μέλη του Δ.Σ. του Λ.Τ. που εκπροσωπούνται από την Αντίπαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: