Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Κόκκινος: Να ενισχυθούν τα φροντιστήρια από το ΕΣΠΑ


• Παρέμβαση-Επιστολή του Γενικού Γραμματέα κ Χαράλαμπου Κόκκινου στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, προκειμένου να συμπεριληφθούν τα φροντιστήρια στο νέο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του Ε.Σ.Π.Α 2007-2013.

• Ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Δωδεκανήσου, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ Χαράλαμπος Κόκκινος απέστειλε επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Αναλυτικότερα, με την επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομίας και
Οικονομικών κ Παπαθανασίου, τον Υφυπουργό κ Μπούρα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ Ευσταθόπουλο, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας
Νοτίου Αιγαίου κ Κόκκινος, ζήτησε να συμπεριληφθούν τα φροντιστήρια στις κατηγορίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δύνανται να υπαχθούν στο νέο πρόγραμμα ενίσχυσης στα πλαίσια Ε.Σ.Π.Α 2007-2013.
Τέλος ο κ Κόκκινος τεκμηρίωσε την αναγκαιότητα υλοποίηση της πρότασης του, αναλύοντας τις ευεργετικές συνέπειες τόσο στην απασχόληση όσο και στις τοπικές οικονομίες των νησιών μας, δεδομένου ότι στα φροντιστήρια εργάζεται σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών και ότι βρισκόμαστε εν μέσω μίας κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: