Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Δωρεά στο ιατρείο Αντιπάρου και ευχαριστίες

Πρόσφατα ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης δώρισε στο Ιατρείο Αντιπάρου δυο μονάδες desktop PC για τις ανάγκες του Ιατρείου. Σας παραθέτουμε το ευχαριστήριο δελτίο του προσωπικού του Ιατρείου, καθώς και της κ. Αθανασοπούλου, η οποία βοήθησε για την δωρεά αυτή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το προσωπικό του ΠΠΙ Αντιπάρου ευχαριστεί τον κ. Α. Δρυμιώτη για την ευγενική του κίνηση να δωρίσει δύο σύγχρονες μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ιατρείο.
Του ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο Έτος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστώ θερμότατα εκ βάθους καρδίας τον κ. Ανδρέα Δρυμιώτη και την οικογένειά του για την ευγενική προσφορά των δύο μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Πολυδύναμο Περιφερικό Ιατρείο Αντιπάρου, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη οργάνωση και εκσυγχρονισμό των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας από τους δύο εξαίρετους ιατρούς μας.
Ανταποκρινόμενος άμεσα, όπως ακριβώς και πριν δυο χρόνια στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άη Γιάννη Σπηλιώτη»στην πραγματοποίηση της δωρεάς των δύο ιατρικών συσκευών (ένας απινιδωτής και ένας φορητός αναπνευστήρας αξίας 12.500 ευρώ), η οποία και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την παράδοση των συσκευών στο Ιατρείο Αντιπάρου.
Εύχομαι για το έτος 2009 υγεία και ευτυχία σε αυτόν και την οικογενειά του.

Αικατερίνη Αρμπελιά-Αθανασοπούλου
23.12.08 Αντίπαρος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ναι καλα ολοι οι μετέχοντες στην ως τωρα κοροϊδία...

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι εδώ και 2 χρόνια περιμένανε 2 υπολογιστές από τη ΔΥΠΕ και το μόνο που τους στείλανε ήταν ένα UPS και ένα router. Τα υπόλοιπα χαθήκανε κάπου στη διαδρομή Σύρος-Πάρος.

Μπράβο στον ιδιώτη, αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά. Κάθε φορά να περιμένουμε ευεργετήματα επειδή τα τρωκτικά τρώνε το καταπέτασμα.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στον κ.Α.Δρυμιώτη για την δωρεά.
η κ.Αρμπελιά όμως σαν τι εκδίδει δελτία τύπου?
ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ