Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥ


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009
2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥ

Tο Φεστιβάλ Μουσικής Πάρου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Στάδιο, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός των Κυκλάδων.
Φέτος, το 2ο Φεστιβάλ Μουσικής Πάρου θα διεξαχθεί από 7 έως 17 Αυγούστου και θα φιλοξενήσει μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

• Παρασκευή 7 Αυγούστου Ώρα έναρξης: 21:30 Τιμή εσιτηρίου: 20 ευρώ

ONIRAMA
Oι πρίγκηπες της ελληνικής ποπ σκηνής δίνουν μια μοναδική συναυλία ερμηνεύοντας τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά όπως ¨Μια μέρα θα ‘ ρθεις», « ο Χορός» αλλά και τραγούδια από το πρόσφατο album τους με τίτλο «Κλεψύδρα».
Πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι, έχοντας την φόρα από τις χειμερινές εμφανίσεις στην Αθήνα είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό της Πάρου!
Εάν έχετε δει τους ONIRAMA έστω και μια φορά live ξέρετε, εάν πάλι δεν τους έχετε δει ποτέ, τότε μην τους χάσετε!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ – ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
« Η συνάντηση του καλοκαιριού»
O Γιάννης Κότσιρας ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με ανοιχτόκαρδη διάθεση στήνοντας ένα ανανεωμένο συναυλιακό πρόγραμμα το οποίο ξεχωρίζει για το ρυθμό του και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα.
Έχοντας στις αποσκευές του τη γνωστή συνέπεια που τον διακρίνει, το εξαιρετικό ερμηνευτικό ταλέντο, τις πρόσφατες επιτυχίες από το ήδη χρυσό άλμπουμ «Και πάλι παιδί» καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία υπόσχεται δυνατές καλοκαιρινές βραδιές.
Συνοδοιπόροι του Γιάννη Κότσιρα, η Ραλλία Χρηστίδου και ο Μύρωνας Στρατής.
Η Ραλλία Χρηστίδου με το ταλέντο της, το ρεπερτόριό της και τις συνεργασίες της έχει αναδειχθεί ως η σημαντικότερη τραγουδίστρια της νέας γενιάς. Ο Μύρωνας Στρατής με τον σύχγρονο ήχο του και τη ραδιοφωνική επιτυχία «Πάνω απ’ όλα» αναδεικνύεται σε έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδοποιό.

• Τετάρτη 12 Αυγούστου Ώρα έναρξης: 21:30 Τιμή εσιτηρίου: 25 ευρώ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
‘’ What are you waiting for? ”
Η απόλυτη ελληνίδα Star Άννα Βίσση επιστρέφει στo πιο εντυπωσιακό summer tour της καριέρας της! Μια παράσταση γεμάτη από τις καλύτερες στιγμές της, με τραγούδια από τον καινούργιο της προσωπικό δίσκο «Απαγορευμένο», αλλά και με τις αξέχαστες επιτυχίες της, που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει.
“What are you waiting for..” Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό! Ένα εξαίρετο θέαμα, μια τεράστια παραγωγή με διεθνή δεδομένα ήχου και εικόνας που θα συνεπάρει το κοινό και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

• Δευτέρα 17 Αυγούστου Ώρα έναρξης: 21:30 Τιμή εσιτηρίου: 20 ευρώ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνει στη σκηνή γεμάτος διάθεση να μας «απογειώσει» για μια ακόμα φορά! Μια συναυλία πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, τη φωνή του, την παρουσία του και την επιθυμία του να μας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία! Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ξεχωριστή θέση έχει το υλικό από το «7», ένα άλμπουμ που έχει ξεπεράσει τις 70.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένιο. Κομμάτια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς» και φυσικά το «Ανάποδα» αλλά και παλιότερες επιτυχίες όπως «Ολα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά» φυσικά δεν μπορούν να λείψουν!
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: