Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

"Κερδίζω όταν ψωνίζω" σε Πάρο-Αντίπαρο


O Eμπορικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με τις διοικήσεις των τραπεζών για την εξασφάλιση ευνοϊκότερων όρων συνεργασίας για τα μέλη του, πραγματοποίησε ημερίδα την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009 και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα του Αρχίλοχου σε συνεργασία με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Στην ημερίδα παρουσιάστηκε το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 (ολοκληρωμένες προτάσεις στήριξης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες). Ακόμα ο Εμπορικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου εξασφάλισε την έκδοση πιστωτικής κάρτας VISA από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με ευνοϊκούς όρους για τα μέλη του.
Η κάρτα θα έχει ως φόντο την απεικόνιση των Αρχαίων Λατομείων ή την Αφροδίτη της Μήλου ή τον Ερμή του Πραξιτέλους, ή το σπήλαιο της Αντιπάρου ανάλογα την προτίμηση του κατόχου της. Η κάρτα είναι συλλεκτική και έχει επετειακό χαρακτήρα με αφορμή την συμπλήρωση των 80 χρόνων ζωής του Συλλόγου. Θα παρέχεται έκπτωση προς τους κατόχους της κάρτας (με την χρήση ή απλώς με την επίδειξη της) από τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια του Συλλόγου «ΚΕΡΔΙΖΩ ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΩ» για την οποία θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες.
Y.Σ. Όσα καταστήματα επιθυμούν να συμμετέχουν στο παραπάνω πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με το μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Παντελαίο Θωμά στο παρακάτω τηλέφωνο: 6937016036.
Την ημερίδα και όλη την ενημέρωση σχετικά με το ΕΣΠΑ μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου www.esparou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: