Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ


«ΟΙΚΟ - ΛΟΓΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ»
- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009


Το «Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης» στα πλαίσια του πρώτου «Οικο – λογικού Φεστιβάλ στο Πάρκο», διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στην πανέμορφη παραλία του Καθολικού μεγάλη συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει τις αγαπημένες της επιτυχίες, αλλά και τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ της με τίτλο «Και τα μάτια κι η καρδιά». Μαζί της θα είναι η ανερχόμενη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου και μία μπάντα επτά εξαίρετων μουσικών. Στο συναυλιακό χώρο μπορείτε να μεταβείτε με καΐκια από το λιμανάκι της Νάουσας (από τις 8.30 μμ).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και η προπώλησή τους έχει ξεκινήσει. Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τις τέσσερις συνολικά προγραμματισμένες συναυλίες, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός ενιαίων εισιτηρίων, αξίας 60 ευρώ. Τα σημεία πώλησης είναι τα παρακάτω:
ΝΑΟΥΣΑ: Καταστήματα ΤΑΝΤΑΝΗΣ, ΦΑΙΔΡΑ, Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΠΑΡΙΑ ΛΕΞΙΣ, ΣΑϊΤΑ
ΠΑΡΟΙΚΙΑ: ΚΔΕΠΑΠ, Καταστήματα AUDIOPHILE
ΜΑΡΠΗΣΣΑ: Photo Frank
ΛΕΥΚΕΣ: Καφέ "ΡΑΜΝΟΣ"
ΔΡΥΟΣ: «Το Περιβόλι του Γιαλού»
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6936670552 και 6974903604 και στο email parko@paros.gr.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρώτου «Οικο – λογικού Φεστιβάλ στο Πάρκο», το «Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης» θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους χορηγούς της διοργάνωσης: Την εταιρία Blue Star Ferries, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τα ξενοδοχεία Porto Paros και Porto Paros Villas για τη φιλοξενία των συντελεστών των συναυλιών Αρβανιτάκη και Σαββόπουλου, το ξενοδοχείο ΣΕΝΙΑ για τη φιλοξενία των συντελεστών των συναυλιών Ρεμπούτσικα και Τσανακλίδου και το Anemomylos Alexander Travel για την κάλυψη των μετακινήσεων όλων των συντελεστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: