Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Δήμαρχε, πάρε πρωτοβουλίες

http://parianostypos.gr

Κανένας από όσους ανέλαβαν ευθύνες στο Λιμενικό Ταμείο Πάρου Αντιπάρου δε συνέβαλε στη δημιουργία του. Άλλοι το δημιούργησαν και κοπίασαν γι΄αυτό, και άλλοι το διαχειρίστηκαν, οι οποίοι μάλιστα υπήρξαν και ανεπαρκείς, κρινόμενοι εκ του αποτελέσματος.

Πέρασαν 7 χρόνια από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα δεν διαθέτει ούτε μία οργανωμένη υπηρεσία. Τα εκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στο ταμείο του παραμένουν αδιάθετα, όταν οι λιμενικές υποδομές της Πάρου και της Αντιπάρου τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Οι προηγούμενοι πρόεδροί του, με εξαίρεση την κ. Σκαραμαγκά, ενδέχεται να οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για μη σύννομες πράξεις του και η χρόνια αδράνειά του έχει προκαλέσει σοβαρό προβληματισμό για το μέλλον του και σε συνδυασμό με την πρόσφατη παραίτηση της Προέδρου του.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και το παρασκήνιο οργιάζει, επειδή το Λιμενικό Ταμείο είναι μια μεγάλη κατάκτηση για την Πάρο και την Αντίπαρο, καλείται ο Δήμαρχος να αναλάβει πρωτοβουλίες εδώ και τώρα.

Είναι ο μόνος, στη συγκεκριμένη συγκυρία, που μπορεί να αναλάβει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο προταθεί να αναλάβει, μηδέ του υπερφορτωμένου με την ΔΕΥΑΠ κ. Στέλιου Φραγκούλη εξαιρουμένου, θα αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Υ.Γ. Οι κυβερνώντες την Πάρο και την Αντίπαρο καλούνται να λάβουν σοβαρά υπόψη το παρόν σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: